Komentari na vest

Hrvati kategorički: Euro neregularan! Ovo je kolaps, ludilo, igrači se upoznavali pred meč s Crnom Gorom

E

Eto1123

pre preko 2 godine

Karabatic pozitivan nalaz a igra, smejurija!
V

Vlada 82

pre preko 2 godine

Jasno je, ko gubi ima pravo da se ljuti.... Kako svima, tako i kaubojima
A

Abutovic

pre preko 2 godine

Srbija bi osvojila naslov prvaka da je imala legendu srpkog rukometa Petra Đorđića,a ovako na žalost sa ovim amaterima izgubila od jedne slabe Hrvatske, 😁😁😁 daj da se ne lažemo mi smo loši u rukometu,to je kod nas amaterski sport, nešto slično fudbalu.
P

Prsic

pre preko 2 godine

Svaka čast na komentaru, mi smo baš slabi u rukometu, nema sistema, debitanti imaju i po 30 godina, slabo se radi, mladih trenera nema u reprezentaciji, i da je bio neki domaci umesto Djirone,bio bi odavno smenjen.
a

aaaaaa

pre preko 2 godine

Fudbal je toliko los da su se plasirali na SP i pobedili jedan Portugal.U fudbalu smo uvek imali odlicne igrace,samo nije bilo sistema.Kod nas su bitni samo Zvezda i Partizan.Sto se tice rukometa,tacno je da nema nikakvog ulaganja,da je los,da se ne prati,da nema sistema.Ali i pored toga da smo bili kompletni,bilo bi sa Hrvatima 50/50%.No dobrom
s

smejurija

pre preko 2 godine

u pravu su, ovo je smejurija.
j

jeste ali

pre preko 2 godine

Istina,ali niste jedini.Medjutim tako niste pricali posle Srbije,kojoj nedostaju cak 6 najboljih bekova,pa je morala da igra sa trecerazrednim.
Ž

Žmn

pre preko 2 godine

Kojih 6 najboljih ako mozes da ih nabrojis, hvala!
S

Stara kuka

pre preko 2 godine

Levi bekovi:Nenadic i Djordjic.Desni bekovi: Zelenovic,Nikolic,Milic.Sesti je Abutovic ali on je specijalista za odbranu.Plus naravno jedan od najboljih golmana sveta Milosavljev.
g

ghost1234

pre preko 2 godine

pa i nije daleko od istine, realno!