Hrvati ljuti na srpskog sudiju: Odakle mu pravo da osakati jednu ekipu?

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.01.24. | 23:53

"Takvih duela je bezbroj na utakmici, pitao sam sudiju Putnikovića zašto ga je isključio, a on mi je rekao da je bio udarac šakom, što niko od nas nije video", kaže Tucak

Hrvatska je Evropsko prvenstvo započela pobedom nad Španijom u derbiju prvog kola, čime je napravila važan korak ka osvajanju prvog mesta u grupi A.

Domaćin turnira je u finišu utakmice uspeo da se vrati iz rezultatskog deficita, a onda nakon izvođenja peteraca došaom do dva boda.

Izabrane vesti

Hrvati su imali veliku podršku publike u Dubrovniku.

"Prikazali smo pravi, muški vaterpolo u ovakvoj atmosferi i to me čini srećnim. Odbranu smo igrali sjajno, uglavnom smo ispoštovali sve što smo dogovorili. Jedino tako možeš da dobiješ Špance. Malo mi upada u oči naša igra sa igračem više, nismo prepoznavali ključne situacije kada smo bili sami i to moramo da korigujemo. Odigrali smo pravu lavovsku utakmicu protiv jednog jakog protivnika. Ali, nismo još ništa napravili, čekaju nas dueli sa Francuskom i Crnom Gorom. Utakmica protiv Francuske će biti još teža, posebno u psihološkom smislu", rekao je Tucak.

Uprkos pobedi Tucak nije bio zadovoljan suđenjem, posebno ranim iksljučenjem Zvonimira Butića i odlukom koju je doneo srpski arbitar Vojin Putniković.

"Isključenje Butića već u osmom minutu me razbesnelo. Takvih duela je bezbroj na utakmici, pitao sam sudiju Putnikovića zašto ga je isključio, a on mi je rekao da je bio udarac šakom, što niko od nas nije video. Ne znam odakle mu pravo da već početkom utakmice osakati jednu ekipu u ovoj prevažnoj utakmici", dodao je Tucak.


tagovi

Ivica Tucak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara