"Andrea Janone"
"Andrea Janone"

Kal Kračlou o Janoneu: Ove sezone je protraćio svoj talenat!

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.07.17. | 14:13

Sve se svodi na bolan prelazak sa Dukatija na Suzukijev koncept motociklističke veštine

Andrea Janone

Nakon četiri godine u Dukatiju, Andrea Janone je potpisao ugovor sa Suzukijem kako bi zamenio Maverika Vinjalesa koji je otišao u Movistar Jamahu. Janone se sada nalazi na 11. mestu u šampionatu, pa Kal Kračlou, motociklista LCR Honde misli da stagnira s novom ekipom.
“Znam kako vozi Janone. Bio sam s njim u Dukatiju, pa znam da je on u to vreme bio najbolji motociklista”, kaže Kal Kračlou koji je 2014. godine vozio “domestiči” motocikl, baš kao i sadašnji motociklista Suzukija.
“On je u stanju da radi neke tehnički jako zanimljive stvari. Primer su njegove bravura s istovremenom upotrebom gasa i kočnice. Uprkos toga, on se ne uznemirava, ali stvarno i rasipa svoj talenat”, reči su Kala Kračloua koji je svestan činjenice da je Andrea Janone ove sezone u znatno lošijoj poziciji sa Suzukijem, nego što je to s presekom na današnji dan bio Maverik Vinjales prošle godine.

Izabrane vesti

U konkretnom slučaju, zaključak po pitanju Janoneovih rezultata bi mogao da se odnosi na razlike u Suzukijevoj i Dukarijevoj koncepciji motocikla. S tim se zlaže i Aleks Rins, novi timski kolega Andree Janonea.
“Morate potpuno da menjate navike ako mislite da pređete sa Dukatijevog motora u Suzuki. Znam kroz šta prolazi, pa se nadam da će moći to da prevaziđe u budućnosti”, rekao je Aleks Rins

(Foto: Shutterstock)


tagovi

Aleks RinsAndrea JanoneDukatiKal KračlouMoto gpSuzuki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara