""
""

Kal Kračlou se slaže: Zaposlite još jednog LCR samuraja

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.07.17. | 12:54

Po svoj prilici, 24. motociklista u gridu koji će nastupati za LCR Hondu će biti Japanac

Motociklista LCR Honde, Kal Kračlou jedva čeka da njegova ekipa bude popunjena s još jednim vozačem. Nervira ga to što sav teret timskog uspeha ide isključivo njemu na odgovornost.

Izabrane vesti

Lučo Čekinelo imao je u praksi jednog motociklistu na stazi od nastanka tima. Izuzetak je jedino 2015. godina kada se tim ponosio Kračlouom i Džekom Milerom. Na svu sreću, tim je dobio dozvolu za još jednog motociklistu. Ime koje figurira kao kandidat za novu LCR Hondinu kacigu je Japanac, Takaki Nakagama.
“Želim  da dobijem timskog kolegu sledeće sezone. Muka mi je što sam jedini motociklista u timu. Voleo bih da se u ekipi usresrede na još jednog takmičara. Znam da to zvuči glupo, ali na kraju, sav teret je na meni. Momci u garaži su sjajni samo zbog jednog motora. Ipak je bolje kada su tu zbog dva vozača. Istina je da onda ima više pritiska da se sve pripremi kako treba. Mislim da je tako bolje”, izjavio je Kal Kračlou koji ima dvogodišnji ugovor s ekipom.

“ Svaki motor je specifičan za vožnju. Kada ste videli vozača koji je došao od drugog proizvođača u Hondu da je odmah bio dobar? Naravno da je Kejsi Stoner bio jedan od retkih koji je uspeo odmah da ima odlične rezultate. Tito Rabat je osvojio najviše bodova u jednoj sezoni Moto 2 kategorije. On je brz, ali sada sve što radi je praćenje drugih. Zato ću pokušati da pomognem novom timskom kolegi ako bude debitant. To sam uradio i sa Džekom Milerom, a to nije tako jednostavno. Tim bi trebalo da napravi motor koji svako može da vozi”, konstatovao je Kal Kračlou, motociklista koji želi da pomogne tamo gde drugi okreću leđa i gledaju svoja posla.

(Foto: Action Images)


tagovi

Džek MilerKal KračlouKejsi StonerMoto gpTito Rabat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara