""
""

Kao pred stečaj Meklarena – Reno u priči o transferaškoj otmici Alonsa iz Vokinga

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.05.17. | 09:39

Šef francuskog tima se navodno nećka. Želi Fernanda Alonsa sledeće sezone, ali mu se ne izleće u javnost pre vremena

Nastavlja se saga o mukama Fernanda Alonsa i Meklarena. Dobro, narednih dana javnost će se baviti više njegovim izletom u Indi 500, ali to ne znači da je priča o Alonsovom transferu iz Meklarena ko zna gde stornirana na neodređen period. Naprotiv, sada se i Reno pominje u kuloarskim pričama. I oni žele Fernanda Alonsa, a to ne krije ni prvi čovek ekipe iz Enstona, Siril Abitebl!
„Kako da ne znam da želite da saznate nešto više o Alonsu i Renou. Ja jedino što mogu da vam kažem je da Alonsa smatram pravim šampionom. Znamo da je njegovo vreme polako prolazi, ali moramo da sačekamo i vidimo šta on želi da radi u svom životu. Da li on hoće idalje da se trka u Formuli 1 i da li je još uvek tako strastven kako ga pamtimo”, mrsi priču šef Renoa. Upitanje je nakon toga i za konkretno objašnjenje odnosa između njega, odnosno ekipe koju vodi i Meklarenovog vozača.
“Mi stvarno nikada nismo prekidali komunikaciju sa njim, jer je on uvek bio lojalan vozač. On zna da nas ne treba da čeka! Fernando zna dobro gde smo i ko smo. Za sada, mi smo potpuno fokusirani na naš razvoj sa našim sadašnjim vozačima. Fernando će oduvek biti član naše familije”, rekao je zagodnetno Siril Abitebul za koga se zna da već uveliko traži šansu i ne žali novac. Jasno, želeo bi Fernanda Alonsa naredne sezone, a o isti transfer se po logici stvari stidljivo u priču umuvavaju i Toto Volf u društvu Nikija Lauda. Naime, Mercedes ima samo jednogodišnji ugovor sa Valterijem Botasom. F1 analitičari smatraju da je to sa određenom zadnjom namerom.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Fernando AlonsoFormula 1MeklarenNiki LaudaRenoToto Volf

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara