""
""

Kastro na benzinskim isparenjima osvaja Hungaroring

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.04.17. | 19:09

Zoran Kastratović bukvalno se bez goriva provukao ispod karirane zastavice došavši do dve pobede i vođstva u D4 2.0 klasi CEZ šampionata

Srpski automobilista Zoran Kastratović, danas je na žilet, odnosno na benzinskim isparenjima prošao ispod karirane zastavice na Hungaroringu. U drugoj trci je startovao sa pol – pozicije, ali nije uspeo da zadrži vođstvo nakon starta. Pretekli su ga Petr Krejči i Petr Malndelik. Drama sa gorivom počela je kasnije, ali je Kastratović ipak uspeo da se provuče ispod karirane zastavice i dođe do dve pobede i vođstva u D4 2.0 klasi CEZ šampionata.

Izabrane vesti

Na kraju, dobro je reći da je popularni Kastro imao manji kontakt sa Krejčijem, a da se onda dao u poteru za Maldelikom. U tim momentima mučio ga je i oštećen zadnji trap, ali on nije razlog kulminacije njegove trkačke priče sa Hungaroringa. Tri kruga pre kraja, Zoran Kastratović je osetio da će ostati bez goriva. Na kraju, ni sam nije mogao da objasni kako je prošao kroz cilj, jer automobil je stao odmah nakon što je prošao preko ciljne linije.

Epilog je pobeda Kastratovića, budući da je Maldelik diskvalifikovan jer je masa njegovog vozila bila manja za 100 kilograma od homologizacijske norme.

(Foto: MN Press) 


tagovi

Hungaroring

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara