Komentari na vest

Kraj sezone za Železničar: Ub u petoj brzini, posle Kupa napada i titulu

B

Brčak

pre oko 1 godinu

Neko napisa nije Brčko grad odbojke. Grad je to sa više odbojkaških klubova danas . U jugi igrali najviši rang i bili šampioni i sa mlađim kategorijama. Ženska ekipa daleko najuspešnija z BIH sa najviše titula 15,16. Muške ekipe mislim 7,8 puta prvaci BIH .Imali igrače reprezentacije u Jugoslaviji.Od ovih koji od skora prate odbojku napomenuo bih ove koje i koji su sada aktuelni. Brankica i Jelena Blagojević igrale za Srbiju svetske šampionke. 2019 Ristić Brčak prvi pomoćnik Kovača kad je Srbija bila prvak evrope. Matijašević o kome se piše zbog sukoba sa Janićem i koji se vratio kao trener u Zvezdu sada, je verovatno najbolji dizač u Brčkom ikada uz Mirka Čulića a oba bili u reprezentaciji Jugoslavije. Luka Stanković (Vojvodina) i Aleksa Mandić (Partizan) odbojkaški biseri i budućnost Srpskog sporta , nekoliko godina unazad uspješno brane boje giganata iz Srbije, novosadske Vojvodine i beogradskog Partizana.Daleko najmasovniji sport u Brčkom i sport koji svaki Brčak voli je odbojka.
B

Brčak

pre oko 1 godinu

neće biti Napisao si počela karijeru u Voleru. Nije tačno. Igrala u svim mlađim kategorijama u Brčkom i 3 sezone za seniorke. Volero je prvi klub u inostranstvu. Brčko matični klub. Nije samonikla i otišla preko.
B

Bedro

pre oko 1 godinu

Onda joj je I maticna federacija Bosanska a ne OSSRB!?! A sto se tice Brcko grad odbojke, jeste nekad bilo, sada se spominje!!! A Brankica je bila talenat I nista vise kad je napustila Brcko, daleko od gotovog igraca. I formiranju su ucestovali mnogi treneri/klubovi. A naj veci pecat je sigurno stavio Terzic i Srbija.
B

Brčak

pre oko 1 godinu

Bedro Naravno da je matična federacija BIH savez. Ona je sa Jedinstvom uzela tti titule i tri kupa BIH. Došla je u reprezentaciju Srbij kao formiran igrač. U inostranstvo otišla sa 20 godina. U reprezentaciju došla i sa iskustvom igranja u inostranstvu.
B

Bedro

pre oko 1 godinu

Brčak daj ne lupetaj vise kao formiran igrac, Znas li ti uopste sta je formiran igrac??? Dosla je u Zurich sa 18 a ne sa 20 kaki it tvrdis . A nije bila formirana ni sa 21 kanda je debitovala za Srbiju u Londonu, formirana je 2015/2016 kao ozbiljan igrac. U Zurich je napravila prve ozbiljne odbojkaske korake. A u Brckom je samo pocela da se bavi odbojkom i i nista vise ! Koja reprezentacija BIH ??? Ne postojite na karti odbojkaskoj…… svakom Srbinu je Srbija maticna zemlja bez obzira gde se rodi. Ni Mihajmovic a ni Boskovic nikad se nisu deklarisale kao Bosanke/ Hercegovke nego kao Srpkinje, znaci da je i OSSRB maticni savez!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Na kom kanalu je bio prenos?
0

07

pre oko 1 godinu

RTS2
K

KG

pre oko 1 godinu

Nikolina Lukić!👑
R

Rista 21

pre oko 1 godinu

Bravo UB! Ogroman novac je spucan u ovaj klub! Svaka cast ljudima koji vode UB!
K

K1996

pre oko 1 godinu

Koji ljudi? Kako čika Darko kaže, tako će i biti.
s

sale brat

pre oko 1 godinu

Ocekivano nazalost sta uradi jedna povreda zeljo koji je bio najbolji do plej ofa igraoo najbolje , jednostavno Ivanovicku nema ko da zameni ne moze Uzelceva sama sa Veltman i kubankom
b

bole odbojka

pre oko 1 godinu

Tanlka liga,dosta poluobucenih igracica, neke izgledaju kao anti|-odbojkasice sa dosta kila viska, klupe tanke pa se igra uglavnom sa prvim postavama,a tu su i neke drugrazredne strankinje. Treneri - nivo lige.... Malo sam pomnije gledao ovaj mec zbog Uzelac o kojoj mnogi pricaju maltene bajke i stavljaju je u reprezentaciju..Mala je tanka na prijemu, jalo losa u igri u polju i osrednja u bloku...Daleko je to jos od ozbiljne igracice. Nju ceka po obicaju Rumunija pa ako se tako za nesto izbori dobro je...Po obicaju, bez ikakve ozbiljne procene igraci se proglasavaju za klase itd....
n

nece biti

pre oko 1 godinu

Uzelac je najperspektivnija igračica u ligi na poziciji primača, u napadu je legitimna naslednica Brankice Mihajlovic(kojoj takodje prijem nije bio jača strana) i vremenom će postati još bolja. I Brankici je karijera počela u Volero Cirihu, pa u Južnoj Koreji, Brazilu dok nije sazrela skroz kao igrač. Konačno možemo imati visokog primača(188cm ima) a ne kao sada 182-185cm što imamo u reprezentaciji…Nju je uzela agencija SB community i sigurno neće otići u Rumuniju.
L

LakiBg

pre oko 1 godinu

Tacno tako!
s

sale brat

pre oko 1 godinu

alo uzelceva je 2004 sta ocekujete od cure ne razumem
B

Brčak

pre oko 1 godinu

nece biti Brankica je prijatelju ponikla u gradu odbojke u Brčkom, igrala i za reprezentaciju BIH. Kakav Volero kakve gluposti.
n

nece biti

pre oko 1 godinu

Prvi inostrani klub kada je otišla iz Brčkog je bio Volero Cirih, informiši se malo bolje.
3

300 ljudi minus

pre oko 1 godinu

Koliko prejadno nabijanje minusa. Kao mi sad ne znamo da je ovo jedna zaludna osoba napravila.
B

Brčak

pre oko 1 godinu

neće biti Nije samonikla postala igrač koga je Volero hteo nakon 3 sezone u seniorkskoj konkurenciji u Brčkom. Ja lepo pišem postala igrač u Brčkom. Ti si Brčko preskočio i napisao da je počela karijeru u Voleru. Tijana B je u Bosni krenula u Vizuri sazrela a u Tursku otišla kao formiran igrač. Nije karijeru počela u Turskoj. Isto je sa Brankicom počela u Brčkom posle igrala preko i u Voleru i sl. Ona je u Brčkom počela i tu je matični klub. Volero je usputna stanica u karijeri.
s

sale brat

pre oko 1 godinu

zaboravih na prijemu imamo uzelcevu ivanovicku vajagoc mihakovicku is srema 2006 god ima cura kadrih da naslede brankicu
B

Brčak

pre oko 1 godinu

Sale brat Zašto one da naslede Brankicu? Imaju ove koje su i sada na prvenstvu sveta bile na poziciji primača i uzele zlato bez poraza. Zar nisu one naslednice već i to dokazane rezultati su tu. . Na olimpijskim igrama i bez Lozo uzele bronzanu medalju a na evropskom srebro. Brankica mislim u Beogradu da nije bila na evropskom u Tokio je išla povređena i nije igrala. Na svetskom prvenstvu je jako malo igrala takođe. Medalja na prvenstvu sveta, olimpijskim igrama i evropskom kao i u ligi nacija je osvojena bez njene pomoći ili sa malom pomoći. Četiri velika takmičenja četiri medalje. Da su loše na prijemu ne bi uzeli ni jednu medalju.