Lisinac u bloku protiv Zakse (©CEV)
Lisinac u bloku protiv Zakse (©CEV)

Lisinac: Nismo iskoristili prilike ni u Poljskoj ni kod kuće, ostaje gorak ukus

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.03.23. | 19:44

Vrlo emotivno je srednji bloker Trentina doživeo eliminaciju u četvrtfinalu Lige šampiona

Neko je morao da izgubi posle 11 odigranih setova... Sjajne predstave priredili su odbojkaši Zakse i Trentina, odigrali su dva meča za pamćenje, a dalje je otišla poljska ekipa.

Iako su pobedili u drugoj utakmici, igrači iz Trenta su izgubili zlatni set i tako su eliminisani.

Izabrane vesti

Prošle sezone iste ekipe su igrale u finalu, ovog puta nasmestilo se da se sudare već u četvrtfinalu. Pre toga su bili i u grupi zajedno, a novi sistem takmičenja ih je brzo spojio ponovo.

"Veoma smo ponosni jer smo se vratili u meč i posle neiskorišćene prilike u drugom periodu, kada smo izgubili skoro dobijen set", rekao je posle utakmice srednji bloker Trentina Srećko Lisinac. "Bilo nam je teško da igramo protiv ekipe, koja ne bi bila šampion Evrope da nema sve ove kvalitete koje smo videli na terenu. Ostaje gorak ukus, jer nismo iskoristili prilike ni u Poljskoj ni kod kuće. Međutim, možemo da budemo zadovoljni jer imamo tako veliki potencijal i naša igra stalno raste".

Veoma emotivno je reprezentativac Srbije doživeo poraz... Na kraju sezone će napustiti Trentino, tako da mu je sigurno velika želja bila da se oprosti sa evropskom krunom.

Dva puta je ovaj klub u poslednje dve godine gubio u finalu od Zakse, ovog puta zaustavljen je u četvrtfinalu i ponovo je bio koban isti protivnik.


tagovi

Srećko LisinacTrentino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara