Komentari na vest

Marko Vukićević završio nastup na ZOI kao 34. u superdžiju

N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Mogli bi novinari da zaređaju po tim savezima i propitaju čelnike zašto njihova deca imaju prednost u odnosu na talente koje brže bolje oteraju da neugrozi neko dete i njihov biznis. Značajna lova tu kaplje da bi se ovako sezali.
B

BlackAndWhite

pre preko 2 godine

Dečku pre dve godine rekli da bude srećan ako ikada više prohoda.. Bravo, junačino!
B

Belgrano

pre preko 2 godine

Najjace je da se naci neko da brani ovog lika i da je kao uspeh ucestovati. Na ZOI bukvalno moze da se takmici ko ima dovoljno love da isfinansira sezonu i ispuni minimalne norme. Pogledajte rezultate koje je imao celu karijeru, pa ovaj u zivotu jos nje usao u Top40, da ne pricam o necemu visem. I on kao trenira i ide na OI, cvek na 80 sekundi izgubi 10 sekundi, pa pola rekreativaca bi sa dve-tri godine treninga isto uspeli. A ne najbolje da slavimo da je stigao do cilja kao toboze profesionalni skijas.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Belgrano-Izvoli rekreativac pokaži šta znaš.Tvoj najveći uspeh je što si za 20 minuta ostavio 4-5 komentara sa 4-5 različitih nikova ,mogao si bar tekst da promeniš.Nije mi jasno zašto si toliko frustriran nekim nebitnim razultatom,jedino ako nisi trenirao isti sport pa nisi uspeo pa sad drvlje i kamenje,može li neko objašnjenje.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Koliko se ulaze u zimske sportove, svaki odlazak na veliko takmičenje je kao medalja. Bukvalno 15 dinara je ulozeno u taj sport u zadnjih 30 godina.
C

Chacarita

pre preko 2 godine

Za ove koji smatraju da je uspeh sto je takozvani profesionali skijas, takozvani jer je on ustvari totalni amater, uspeo da szavrsi trku. To je kao da smatrate uspehom da se plivac na OI nije udavio u bazenu. Sacuvaj boze.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

Glupo poredjenje, apsolutno. Ako znas da plivas trku ces zavrsiti. Ovde je opasno trku zavrsiti. Mnogo opasniji sport. Razvija se brzina i do 100 km/h. Tako da poredjenje ti nije bas najbolje.
A

Ajde

pre preko 2 godine

Balkon za gospodina.
B

Boris Novkovic 1

pre preko 2 godine

Prvi al od pozadi. Trka traje 80sec, ti kasnis za prvim 10sec, znači oko 100m kaskaš za prvim mestom. To mogu i ovi i rekreativci sa upola manje snage i priprema, efekat rezultata isti. Sportovi kao što su zimski sportovi kod nas u rangu amaterizma, i to nije kriva država, nego neće ljudi da treniraju. Gde su ti Ski instruktor što prodaju m za bubrege turistima itd
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Boris Novkovic 1 -Izvoli rekreativac i pokaži šta znaš.Očekuješ od čoveka koji se dve godine oporavljao od teške povrede da napravi neki rezultat,uspeh je i što je uopšte završio trku,ako si pročitao tekst do kraja mnogi favoriti nisu završili trku.
B

Boris Novkovic 1

pre preko 2 godine

Ako si izašao iz povrede duge itd nemoj na ZOI da ideš, nego lepo vraćaš se na tim manjim takmičenjima da dostigneš top formu za Igre. Ti favoriti jednom dvaput za celu karijeru ne završe trku, dok ovi naši amateri u kakvom god da su stanju uvek medju poslednjima. Tako da drveni advokatu spusti lopticu 😉
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Boris Novkovic 1 -Pre svega malo poštovanja,nisam je nikakav drveni advokat.Ko ne prati zimske sportove nema šta da komentariše.Favoriti jednom ili dva puta ne završe trku za celu karijeru,ma kako da ne.Pa šta ako su poslednji.Ne znaš ni gde treniraju,ni u kakvim uslovima,kod nas to nisu popularni sportovi,tako da očekivati neki veliki razultat je van svake pameti....
B

Box

pre preko 2 godine

Pa sto mu Savez nije omogucio treninge gde postoje uslovi. Da li je toliko tesko otici u Sloveniju, ili Austriju? Ona nasa penjacica sto je prvakinja Evrope Stasa Gejo lepo trenira u Sloveniji.
O

Orao

pre preko 2 godine

Prvi od pozadi
L

Lik

pre preko 2 godine

Nikada mi neće biti jasno kako država može da finansira pripreme i odlazak na velika takmičenja ovakvih amatera. U trci koja traje 80 sekundi, on 10 sekundi kasni za pobednikom. Sramota.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Lik-Ti znaš ko financira pripreme.Čovek se dve godine oporavljao od teške povrede,tek što se oporavio,tako da je ovo uspeh.Vidiš da mnogi favoriti nisu završili takmičenje.Ko ne prati te sportove nema šta da komentariše...
L

Lik

pre preko 2 godine

Slaba odbrana, na Olimpijske igre se ne ide nespreman, ma koji sport bio u pitanju. Ja sam se bavio fudbalom i onda kad nisam bio spreman za utakmicu, treneru bih rekao da nisam spreman. Ako ne mogu da dam 100% i da budem konkurentan na terenu, ne želim ni da zauzmem mesto nekom drugom ko je potpuno fit. Ta priča, oporavak i slično ne pije vodu za ovaj nivo takmičenja.
c

come do dubai

pre preko 2 godine

habibiii vidiš ovako ne treba. od 34 ćoveka ti poslednji. Nisi ti za ovo Markane. Drži se Kopa
s

skijaš bez granica

pre preko 2 godine

Nije loše. Bolje nego 134. hahahaha amater
M

Mr no 1

pre preko 2 godine

Što mene niste zvali?
G

Gostz

pre preko 2 godine

To care važno je učestvovati