Nikola Meljanac (©Starsport)
Nikola Meljanac (©Starsport)

Meljanac definitivno prelomio, sledeća stanica Koreja

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.06.22. | 12:32

Doskorašnji najbolji igrač Crvene zvezde i reprezentativac Srbije naredne sezone će igrati u istočnoj Aziji

Ako je i bilo dilema, one su otklonjene. Do kraja maja bio je rok da se sve oko transfera Nikole Meljanca reši i sada konačno može da se kaže da sigurno odlazi u Južnu Koreju.

Digla se velika prašina oko odlaska najboljeg igrača Crvene zvezde. Ubojiti korektor je izašao na korejski draft, na kome ga je Uiđongbuši izabrao kao trećeg pika. U tom trenutku srpski klub nije želeo da dopusti mladom odbojkašu da ode, jer je imao ugovor na još godinu dana. Sa Marakane je stiglo saopštenje da će Meljanac i naredne sezone nositi isti dres i da od promene tima nema ništa.

Izabrane vesti

Međutim, desio se preokret. Nikola je razgovarao sa čelnicima kluba početkom maja i došlo je do dogovora. Preostalo je samo još da se završe svi papiri do kraja maja, što se i dogodilo.

Narednu sezonu provešće u Južnoj Koreji, koja će za njega biti prva inostrana stanica. Dolazi u klub koji je u poslednjem izdanju domaćeg prvenstva zauzeo drugu poziciju. Jedini stranac u timu bio je odbojkaši iz Malija - Noumori Keita. On je u Srbiji poznat ljubiteljima odbojke jer je nosio dres Mladog radnika i Niša.

Pre nego što Meljanac krene put Azije, biće posvećen reprezentativnim obavezama. Trenutno je na pripremama za Ligu nacija, a očekuje se da bude u sastavu za Mediteranske igre.


tagovi

OK Crvena ZvezdaNikola MeljanacOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara