Milan Pavlović (©RK Dinamo)
Milan Pavlović (©RK Dinamo)

Milan Pavlović pojačao Pančevce

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.11.23. | 19:23

Iskusni levi bek novi rukometaš Dinama

Dinamo se u hodu pojačava. Novi rukometaš Pančevaca je povratnik iz inostranstva Milan Pavlović. Iskusni levi bek je afirmaciju stekao u Slogi iz Požege, a poslednjih šest godina proveo je u Izraelu u Ramat Hašaronu. Zbog ratnih dejstava na Bliskom istoku, tamošnji šampionat je prekinut i pitanje je kada će se nastaviti, pa je momak ponikao u Knjaževcu odlučio da se vrati u Srbiju.

Već duže vreme se šuškako u rukometnim kuloarima da će da pojača Pančevce, a klub sa Tamiša danas je i zvanično potvrdio da je Pavlović potpisao ugovor sa trenutno trećeplasiranom ekipom Superlige Srbije do juna 2025. godine.

Izabrane vesti

Pavlović će pojačati konkurenciju na spoljnim pozicijama gde su Stefan Ilić, Radovan Ostojić, Veljko Čabrilo, Nikola Stamenković i Duško Čelica.

Posle devet kola domaćeg šampionata, četa Dragana Markovića je na trećem mestu, iza šampiona Vojvodine i Metaloplastike, sa dva poraza, prvi očekivani u premijernom kolu od Vojvodine u Novom Sadu, a drugi iznenađujući prethodnog vikenda, kada je novajlija Ub pobedio prošle sezone finalistu Kupa Srbije.

Dinamo je prošao dve prepreke u EHF kupu, italijanski Meran i holandski Volendan, a u trećem kolu Pančevce čeka težak zadatak protiv rumunskog Minaur Baja Marea, jednog od favorita za trofej u najslabijem međunarodnom takmičenju.



tagovi

RK Dinamo Pančevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara