""
""

Najmlađi se ne plaši! Jovanović pred Norvešku: Da odigramo najbolje dosad

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.01.18. | 14:11

Ako bude kao protiv Islanda...

Mladi srpski rukometaš Milan Jovanović kaže da je presrećan kako je odigrao u pobedi nad Islandom (29:23) za plasman u drugu fazu Evropskog prvenstva u Hrvatskoj i da se trudi da iskoristi svaku šansu koju mu pruži selektor Jovica Cvetković.
Nisam dosad igrao ovako bitnu utakmicu. Imao sam dosta takmičenja sa juniorima i kadetima, ali ovo je nešto sasvim drugačije, ne može da se poredi. Mnogo je veća odgovornost. Kada sam ušao sa Islandom, dao sam svoj maksimum da se ne vidi razlika u odnosu na iskusnije igrače“, rekao je Jovanović.

MOZZART kvote 7958 Srbija - Norveška 1 (6,75), X (12,00), 2 (1,15)

Izabrane vesti

Levi bek novosadske Vojvodine dao je veliki doprinos u odlučujućem meču protiv Islanda sa tri gola u finišu iz isto toliko šuteva.
Imao sam sreće u neki trenucima, ali i odlučnosti. Ispostavilo se kao dobro, veoma sam zadovoljan. Trudim se da iskoristim svakim minut šanse koju mi ukaže selektor Cvetković“.

Selektore, svaka čast za ovo: Šta se desilo na poslednjem tajm-autu? Cvetković, traume iz Mosvke i „slučaj Jovanović“

Jovanović veruje da ekipa može još bolje da odigra u nastavku takmičenja.
Čeka nas Norveška, svetski vicečampion i to sve kazuje. Probaćemo da im pariramo, odigramo najbolju utakmicu do sada, pa šta bude“, zaključio je najmlađi učesnik turnira koji za sedam dana proslavlja 20. rođendan baš kada je zakazan duel sa Belorusijom.

Naravoučenije prve faze: Možemo i protiv jačih, da napadnemo sa krila i odigramo čvrstu odbranu - ne zavisi sve od jednog čoveka

Srbija prvi meč druge faze prvenstva Evrope igra protiv Norveške sutra od 18.15, a kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete pogledati OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

ep u rukometuMilan JovanovićRukometna reprezentacija Srbijerukometno EP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara