Komentari na vest

Nije gotovo? Toto Volf je besan, Mercedes uložio dve žalbe na Ferštapenovu pobedu

s

soichiro

pre preko 2 godine

pre svega pravima se mora regulisati da u slucaju ulaska safety cara nije dozvoljeno nikakvo preticanje a obezbediti i da se sekunde stecene u krugu pre izlaska uracunaju u ukupno vreme, jer ovo je izgubilo smisao...neko ima minut prednosti i vodi a drugi se bori sa njim za titulu i promenio je gume....onda se neki samoubica bez razloga zakuca u zid i onda drugi ima nove gume a prvi nemas nikavu prednost,,,,to nije pitanje taktike to je favorizovanje onog kao najvise daje za reklanu u f1.....crvena bulja
G

Gostiona

pre preko 2 godine

Toto pozdravite mamu vasu!
M

Max no1

pre preko 2 godine

Gotovo je. Odlucili su
D

Dr23

pre preko 2 godine

Problem je isključivo u tome što ne postoje fiksna pravila(ili različito tumačenje tih istih pravila). A ne ovako donošenje odluka od situacije do situacije. To je jedini problem i zato je se ovako završilo kako se završilo
H

Haos

pre preko 2 godine

Kako jadno od mercedesa
d

drago10

pre preko 2 godine

max je šampioooon, max je šampioooon... džaba vam novci moji sinovci

Wizard

pre preko 2 godine

Hahahaha...pa Red Bull verovatno ima najveći budžet u Formuli 1. Oni su se prvi pobunili protiv obaveznog smanjenje budžeta koji nastupa od sledeće godine.
B

BN

pre preko 2 godine

Koji si ti pajser. Nevezano ko je upravo a ko ne ali Mercedes je oduvjek tu u motorsportu a Redbul se sa parama tu uvukao i kupio tehnologiju. Ko proizvodi auta Mercedes ili Redbul?

Wizard

pre preko 2 godine

@BN- Kad se seljačina dokopa kompjutera i počne da vređa, a nema pojma o moto sportu. Kakve veze ima proizvodnja sa samim moto sportom? Mercedes je počeo da se takmiči u Formuli 1 od 2010. godine, a Red Bul od 2005. Znači 5 godina je duže u takmičenju. 5 godina duže vremena za razvoj šasije, a koriste motor Honde. Jel Honda nema tradiciju prozvodnje motora kao Mercedes?
d

drago10

pre preko 2 godine

nije to bila poanta mog komentara, al dobro, treba mozak da se takve stvari shvate
V

VoiceLove

pre preko 2 godine

Fudbalskim rečnikom, FIA je odavno " ispustila " utakmicu iz ruku ali i otvorila licitaciju : Eksponat broj 1, Titula Šampiona u F 1 !
D

Ddddd

pre preko 2 godine

Toto zali se na prvu situaciju,kada je Hamilton pretekao i stekao prednost van STAZE,nemoj to da zaboravis

Wizard

pre preko 2 godine

Pa sad ako mrziš Hamiltona, ili navijaš za Maxa, možeš tako da pričaš, a ako gledaš objektivno, nije bilo nikakvog preticanja, nego ga je Verštapen na krivini izgurao sa staze. Hamilton je mogao ili da udari u njega, ili da uradi ono što je uradio.
G

Gost1204

pre preko 2 godine

Razumes se ko marica u kriv..... Al nema veze oprosteno ti je
f

fociii

pre preko 2 godine

Zasto nije Hamilton kaznjen vraćanjem pozicije posle izlaska sa staze u prvom krugu? Drugo, posle udesa Latifija, obavezna je crvena zastava i start, zasto nisi tad urgirao? Nadao si se da ce trka da se zavrsi iza bezbednosnog vozila
p

prosto

pre preko 2 godine

Zato sto ga je Verstapen izgurao.
Z

Zika123

pre preko 2 godine

@prosto, aha, a zasto je prosle nedelje u slicnoj situaciji Max kaznjen?
S

Supermax

pre preko 2 godine

Mogu da se zale al mami svojoj
I

Iooo

pre preko 2 godine

Ajmo se sad sjetiti zadnje trke. Hamilton i Bottas su otisli promjeniti gume, Max je ostao na stazi, u medjuvremenu se desio incident i istaknuta je crvena zastava. Max je zahvaljujuci tome dobio nezasluzeno prvo mjesto + promjenu guma. Danas se desava ista stvar ali u obrnutim ulogama. Da su bile crvene zastave sada bi Hamilton mogao mijenjati gume i startati prvi. Crvena zastava i pustis ih da se trkaju jos 5 krugova.. To bi i bilo najpravednije, a ne ovako... Dvostruki standardi i poklonjena titula... + ga nisu kaznili kada je Hamiltona izgurao sa staze u Brazilu. Drago mi je sto je Hamilton izgubio titulu zbog Masse i 2008 godine ali nije uredu ovako... Ovo je skandal.
d

drago10

pre preko 2 godine

brate, kopiran komentar, pa ima da se žališ sportskom sudu, slobodno im to pošalji, pa pogleda opet obe utrke i donesi zaključak zašto je tamo bila crvena zastava a ovde ne, uglavnom nisi u pravu

Wizard

pre preko 2 godine

@drago10- Pa u prošloj trci je crvena zastava bila zbog neviđene gluposti. Kao smislili su da je oštećena zaštitna barijera i da zbog toga treba da se zaustavi trka. Svi su mogli da vide da nikakvo oštećenje nije postojalo osim što se ogulila reklama. Pa i da je morala da se popravi, zašto nije mogla pod sigurnosnim vozilom, isto kako je bio uklonjen slupani bolid? Znači bolid je mogao da se ukloni pod sigurnosnim vozilom, a nije mogla da se popravi ograda.