Maja Aleksić (©Instagram Novara)
Maja Aleksić (©Instagram Novara)

Novara predstavila Maju Aleksić: Dugo smo je pratili i divili se njenim partijama

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.05.24. | 15:56

"Sa velikim entuzijazmom je prihvatila naš poziv", rekao je generalni menadžer Enriko Markioni

Još u januaru je ugovor potpisan, a tek sada je i zvanično objavljeno - Maja Aleksić je nova odbojkašica Novare.

Srpska reprezentativka stiže iz Valefolje, u čijem dresu je provela dve sezone. Drugu takmičarsku godinu je završila kao najbolji bloker prvenstva Italije.

Izabrane vesti

Sledeći korak je dokazivanje u jednom od najjačih klubova u seriji A1.

"Dugo smo pratili Maju, divili smo joj se u reprezentaciji... Posle uspeha postignutih u Srbiji, Rumuniji i Francuskoj, provela je dve godine u Valefolji, tokom kojih se upoznala sa italijanskim šampionatom i postala jedna od najboljih na svojoj poziciji. Došla je i do titule za najboljeg blokera poslednjeg prvenstva. Ona je sa velikim entuzijazmom prihvatila naš poziv. Kvaliteti koje donosi u naš tim biće zaista na najvišem nivou", rekao je generalni menadžer Novare Enriko Markioni.

Maja je karijeru gradila u Vizuri, Albi Blaž, Voleru i Valefolji. Sada je vreme za jedan korak napred.

"Igranje u Italiji je san za svakog igrača. Ovde se igra najbolja odbojka na svetu, ali to nije jedina stvar koja pravi razliku - ovde može da se doživi fantastična atmosfera, kao retko gde. Zahvalna sam i srećna što sam dobila priliku da budem deo velikog i prestižnog kluba kao što je Novara. Imam velika očekivanja, tim će biti na visokom nivou, sigurna sam da ćemo tokom sezone rasti i na kraju postići ciljeve koje imamo", izjavila je za klupski sajt Maja Aleksić.




tagovi

Maja AleksićŽOK NovaraOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara