Vujasinović i Šapić ©Star Sport
Vujasinović i Šapić ©Star Sport

Novi Beograd nastavlja da se pojačava, potpisao i reprezentativac Brazila

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.07.21. | 21:00

Iz Barselonete na Novi Beograd

Kako je i zvanično obelodanjeno od strane kluba, Žoao Pedro je novi golman vaterpolo kluba Novog Beograda. On će za ekipu Vladimira Vujasinovića nastupati u sezoni 2021/22.

Ambicije kluba su jasne, napada se evropska titula. To govore i svakodnevne akvizicije, a posle plejade vrhunskih domaćih sportista, red je došao i na strance. Tako je redove Novog Beograda posle Dušana Mandića, Nikole Jakšića, Strahinje Rašovića, Radomira Drašovića, Duška i Gojka Pjetlovića, Viktora Rašovića i Đorđa Vučinića pojačao i brazilski reprezentativac.

Izabrane vesti

Žoao Pedro je rođen 2000. godine, posle dve godine u juniorima Barselonete, prešao je u prvi tim, za koji je nastupao u minule tri. U tekućoj godini je osvojio Kup Katalonije, a domogao se i četvrtog mesta na Fajnal ejtu Lige šampiona.

Kao junior je sa reprezentacijom Brazila bio šampion Južnoameričkih igara 2017. godine, naredne je osvojio Panameričke igre, kao i deveto mesto na Svetskom prvenstvu. Kao senior je pre dve godine došao do bronzane medalje na Panameričkim igrama.



tagovi

vaterpoloVK Novi BeogradVladimir VujasinovićŽoao Pedro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara