Ljubomir Obradović (©AFP)
Ljubomir Obradović (©AFP)

Obradović: Nismo znali ni da li ćemo igrati

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 23:06

„Bili smo u sobama do 17:45“, otkriva selektor rukometašica

Ostala je nada za srpske rukometašice da mogu do vize za Olimpijske igre, ali će im za to biti potrebne pobede u obe preostale utakmice, protiv Mađarske i Kazahstana.

Srbija je podbacila u duelu sa Rusijom, poražena je 29:24, u većem delu meča je morala da juri po tri do četiri gola razlike, pa iako je u jednom momentu bila blizu izjednačenja (22:21), nije imala snage za taj poslednji korak.

Izabrane vesti

A, jedan od razloga za to je i situacija sa korona virusom. Nijedan test nije bio pozitivan rukometašicama, ali jeste za dvoje članova delegacije, zbog čega su Srpkinje ceo dan provele u hotelu.

Nismo znali do 18 časova ni da li ćemo uopšte igrati ili ne. To je uticalo na našu igru. Dobili smo dozvolu da izađemo iz soba u 17:45, bili smo u sobama ceo dan“, otkrio je selektor Ljubomir Obradović.

I on žali za nekim jeftino propuštenim šansama da se makar finiš meča dočeka sa neizvesnošću.

Igrali smo dobro u većem delu meča, imali priključak na 22:21 i lako primili 23. gol. Promašili smo nekoliko zicera, imali problema sa koncentracijom, a na ovom nivou to nije dozvoljeno i to su Ruskinje kaznile“.

--------------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

--------------------------------------------

Iako situacija sada nije laka, Obradović ne gubi veru u plasman na OI.

Raspored nam nije išao na ruku, Rusija pa Mađarska. Nada umire poslednja, idemo na pobedu protiv Mađarica i plasman na Olimpijske igre“, poručio je selektor Srbije.

Meč protiv severnih komšinica igraće se u subotu od 17.30 časova. 


tagovi

Ljubomir ObradovićRukometašice Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara