Komentari na vest

Odgovor šampiona večitima: Voši reprezentativni srednji bloker Krsmanović, tehničar Buculjević i Žarko Ubiparip

G

Gost112222

pre oko 2 godine

Ok pojacanja ali Vosi su potrebna dva veoma dobra primaca za prolazak grupe u LS i to kvalitetniji od Baraneka. S toga je nejasno da su doveli jedino Ubiparipa iz Ribnice, a cak i najavljeni Cacic koji se povredio nije dovoljno dobar.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Krsmanovic super igrac!Uvek sam to govorio a posle svega sto je uradio i pokazao u Kuzbas Kemerovu o njegovom kvalitetu je suvisno govoriti.Kao takav verovatno ce praviti bitno razliku na terenu mada nije isto ni kada igras sa momcima koji su elita i u nasoj ligi,videcemo kako ce biti...
T

Tragikomedija

pre oko 2 godine

Krsmanović ovim postaje ubedljivo najkvalitetniji igrač koji je igrao u našoj ligi u dugo vremena (mislim naravno na kvalitet dok igra u ligi, Atanasijević, Podraščanin i ostali su bili mladi i nedokazani tada). Gledam ga samo kad igra reprezentacija, ali da nam srednjaci nisu Lisinac i Podraščanin, dvojica momaka koji su u sigurno bar u top 10 na njihovoj poziciji na svetu, on bi lagano igrao prvu postavu. U mnogim dobrim reprezentacijama bi Krsmanović mogao da bude starter, vrhunsko pojačanje za Vošu.