(©OK Partizan)
(©OK Partizan)

Oglasio se Partizan: Četvorogodišnji plan sa Kobiljskim, šansa mladima iz sopstvenog pogona

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.05.24. | 20:08

"Zahvaljujemo se Bojanu Janiću koji je bio sa nama u najtežim trenucima i vratio staru slavu klubu", navodi se u saopštenju

Jedna era je završena, druga počinje ovog leta. Odbojkaški klub Partizan se oprostio od Bojana Janića, a kao prvog trenera imenovao je Dragana Kobiljskog.

Na zvaničnom sajtu kluba objavljena je fotografija na kojoj je novi strateg zajedno sa čelnicima Željkom Tanaskovićem i Aleksandrom Stankovićem, a uz nju i tekst u kome je predočeno kakvi su dalji planovi...

Izabrane vesti

"Odbojkaški klub Partizan kreće u novi četvorogodišnji plan pod vođstvom Dragana Kobiljskog, koji preuzima ulogu trenera prvog tima. To podrazumeva da će odbojkaški klub Partizan dati šansu mladim igračima iz sopstvenog pogona i uz nekolicinu starijih igrača napraviti spoj mladosti i iskustva i na taj način ući u proces stvaranja novih vrednosti", navodi se u saopštenju kluba na zvaničnom sajtu.

Podsetili su i da je novi trener nekada bio igrač crno-belih.

"Dragan Kobiljski rođen je 09. avgusta 1971. godine u Beogradu. Odbojkašku karijeru kao igrač započeo je u Partizanu. U prošloj sezoni kao trener sa Rapidom iz Bukurešta osvojio je pehar u Kupu Rumunije. Sa bogatim iskustvom Kobiljski donosi energiju i predanost razvoju ekipe i biće bitna karika kluba".

Osvrnuli su se ljudi iz kluba i na Bojana Janića.

"Istovremeno, odbojkaški klub Partizan se iskreno zahvaljuje dosadašnjem treneru, Bojanu Janiću, koji je bio sa nama u najtežim trenucima i vratio staru slavu klubu. Želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri", zaključak je saopštenja Partizana.


tagovi

OK PartizanDragan Kobiljski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara