""
""

Opsesivna fascinacija Skuderije – Fetelu nude 120.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.07.17. | 13:35

Ferari je bacio ponudu za potpis ugovora na tri godine, a to je samo zagarantovana suma. Premije se ne račinaju

Skuderija Ferari šalje prvu ponudu Sebastijanu Fetelu. Saopšteno je da bi Nemac smesta mogao da potpiše trogodišnji ugovor. Suma koja figurira je 120.000.000 evra.

Izabrane vesti

Naravno, treba imati u vidu da je ovo samo početna ciufra koja će svakako biti veća shodno rezultatima koje pokazuje Sebastijan Fetel. Ukoliko Nemac osvoji titulu, veliko je pitanje gde će se zaustaviti licitirajuća suma. Zato se i žuri Mauriciju Arivabeneu i Serđu Markjoneu koje zaista ništa ne košta rani pokušaj obezbeđivanja sigurnrne trkačke postave za narednu sezonu.

Kako to obično biva u transferaškim krugovima, pričalo se i da je Mercedes AMG Petronas zainteresovan za Fetelove usluge. Tvrdnja koja je podupirala ovu priču odnosila se pre svega na činjenicu da Valteri Botas ima jednogodišnji ugovor s ekipom Toto Volfa i Nikija Laude. Međutim, najrealnije bi bilo da Mercedes produži ugovor sa Fincem. Za to se založio čak i Luis Hamilton koji sa Sebastijanom Fetelom od incidenta na trci u Bakuu definitivno i nije u nekim naročito prisnim odnosima. Shodno toj činjenici, britansko - nemačka kombinacija u Dajmlerovoj garaži ne bi ni bila poželjna. Sve to ide na ruku Ferariju koji će sigurno postići dogovor sa sve skupljim Sebastijanom Fetelom.

(Foto: Action Images)


tagovi

FerariFormula 1Mauricio ArivabeneMercedes AMG PetronasNiki LaudaSebastijan FetelSerđo MarkjoneToto Volf

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara