Komentari na vest

Osvojeno srebro, uzeta viza - napravljena uvertira za Pariz, fokus se prebacuje na jedino zlato koje nedostaje

B

Brundo

pre 8 meseci

To zlato koje nedostaje ce vrlo tesko da se osvoji.Izgovori su uvek spremni.Reci ce da su to OI, da su svi dosli spremni, da se svi bore...To ne znaci nsita jer od izgovora se ne zivi.Ima jos dosta vremena do Pariza ali vec sad mogu da kazem da Gvideti nije tip selektora koji Srbiji moze da donese zlato na OI.Njegova energija i energija reprezentacije se ne poklapaju.Minus i plus su uvek minus.Dosta ce da zavisi i od sastava reprezentacije.Narocito je bitno ko ce da budu tehnicari i koliko ce da ih ide.Ako bude isla Maja bice problema u organizaciji igre.Znamo kako ce protivnici da igraju protiv nas.Rizikovace servisom da bi izbacili primace i tehnicara iz igre.I sta onda Tijana moze da uradi sa takvim loptama?Malo sta.
I

Izgovori izgovori..

pre 8 meseci

Jedino osta nejasno kako mi moramo žrtvovati Ligu Nacija, a npr Turska nije žrtvovala Ligu Nacija, u kojoj je bila prva, pa potom zlato na EP, pa potom zlato na Svetskom kupu u Japanu i odlazak na OI. Gomila izgovora bez konkretne poente, zašto je dopušteno da selektor koji je osvojio SP ode, a bude doveden dokazani trenerski gubitnik, zašto nemamo mlade igračice koje će da nose igru reprezentacije već sve pada na igračicu od 39 godina, zašto nam se opet dešava situacija "Stevanović" iz Tokija, samo sa drugim ulogama i čija to lična sujeta koči odbojku u Srbiji i od zemlje koja ima potencijal da bude i višestruki vezani prvak Evrope i sveta i OI, pravi zemlju koja se zadovoljava nekakvim bronzanim i srebrnim medaljama zlatnog sjaja na turniru tri ozbiljne ekipe od koje su dve ukrstile pre našeg meča? Ko preuzima odgovornost za propast mladjih kategorija, za to što stručna komisija bira samu sebe, što mladjim kategorijama rukovode, kao koordinatori, babe i dede od 80 leta, koje se ozbiljnom odbojkom u trenerskom smislu ne bave poslednjih 15 godina, već su "stručni saradnici"? Ko preuzima odgovornost za to što od Superlige se pravi vrtić za decu, a ne ozbiljna liga profesionalaca? I nemojte mi prodavati priče para nema, itekako ima, samo je pitanje kod koga su završile.
s

sedi 1

pre 8 meseci

Kakav SP u Japanu 2023? Zadnji je bio Svetski Kup 2015 a Kina 1 a Srbija 2 bila. Sedi 1
g

gost realni

pre 8 meseci

Koje mlade igračice da dođu?Pitaj trenere i klubove i sve će ti reći.Turska ima 5 x više igračica pa dovela strankinju.Para naravno da nema.Pitaj klubove prve ,druge i svih regionalnih liga koliki im je budžet od grada i sponzora pa ćeš dobiti sve odgovore na sva pitanja.Kakav višestruki prvak sveta sa kim i iz kakve lige.Analiza dečko pa kad vidiš stanje na terenu zapitaš se kako je moguće da osvajamo medalje.Naši treneri i sportski radnici u klubu su amateri.Tako se ne pravi prvak sveta.
p

pitanje

pre 8 meseci

A šta bi ti da u profesionalnoj ligi klubovi budu puni veterana poput Uba?Auu koliko vas sve žulja Pazova i njihove mlađe igračice…
I

Izgovori izgovori...

pre 8 meseci

Ko je dozvolio da Superligu vode ljudi - srednjoškolci, sa C licencom (kursisti)? Ja sigurno nisam. Odgovorni nek daju obrazloženje i ostavke pride.
P

Pera N Sad

pre 8 meseci

Za ozbiljnu ligu PROFESIONALCA trebaju pare.Naše sve idu preko na prvi poziv.Uložiti kao u košarku i eto lige.Za taj novac koji se da košarci bi naše ostale a strane igračice došle u Srbiju.Novac i eto lige.
z

zemlja košarke

pre 8 meseci

Mi imamo potencijal hahahaha Italija ga nema? Poljska,Amerika i Kina.Pa Japan ili Nemačka i jedna Rumunija.Argentina ili Brazil.Dominikana ili Južna Koreja itd sve do Turske ili Holandije..Svi ulažu milione...Svi imaju sistem sporta i more igračica veću bazu.Mogućnost da plate debelo stranca u ligi pa da isti zaigra za reprezentaciju posle.Imaju centre za odbojku i navijače.Mi to sanjati možemo.Mi samo mislimo da smo ispred svih.U kolektivnom sportu to teško ide.A odbojka u Srbiji nema tradiciju.Pored košarke nema šanse a fudbal je fudbal.Sve je jasno.
I

Izgovori izgovori...

pre 8 meseci

A što se tiče dela da nema para. U Superligi, prosečan tim, sredina tabele, tj borba za plej-of, vuče iz budžeta grada, tj opštine, između 25-30 miliona. U Prvoj ligi ta cifra ide od 10-15 zavisno od ekipe do ekipe, što je opet daleko od male pare, pogotovo za potrebe Prve lige. Kada pričamo o vodećim klubovima države, oni imaju i više, s obzirom da su u privatnom vlasništvu, a da ti privatnici dnevno imaju profit (kada plate sve račune i obaveze) oko 10.000 evra, što će reći 300.000 evra mesečno. Trećina tih para kada uđe u klubove, jasno je koliko na godišnjem nivou oni imaju. A sve troškove Evrope pokriva država.
s

sedi 1

pre 8 meseci

Kakva C licenca.Pa Kovač ,N Grbic i Kolakoviç nemaju dif a bili sva tri prvaci evrope i vodili Srbiju..Vesko Vuković i Travica takođe.Tako da ...Svi u 21 veku.Sedi 1
I

Izgovori izgovori...

pre 8 meseci

Tijana Bošković je kao jedna od najboljih igračica u Evropi potpisala ugovor na 1,2 miliona - rekord u ženskoj odbojci. Znači jedno ona može da parira donekle košarkaškim ugovorima. Pričati o tome je neozbiljno. Danijele Santareli je radio kao selektor Srbije za 90.000 evra godišnje. Malo li je onda kada igračica dobija 2.000 evra mesečno za jedan trening dnevno? To je 20.000 evra na godišnjem nivou ni za kakav trud. A pričamo o osrednjem klubu koji nije ni blizu bilo kakvoj borbi za trofeje na nacionalnoj sceni. Šta tek reći za ozbiljnije igrače? Ana Antonijević se baš onako vratila iz inostranstva u Lajkovac iz eto želje da u Lajkovcu igra odbojku? Veoma poznato mesto sa ogromnom tradicijom, dugom 6 godina...
s

sedi 1

pre 8 meseci

Hahaha 25 miliona od grada.Ima Vojbodina i kraj.O čemu ti pričaš.Ko to ima bre.B Palanka prva liga milion od grada.Spartak Super liga 4 500 000 muški igrali finale a devojke 2 500 000.Ti dodao jednu 0 SAMO.Partizan i Zvezda od grada siću imaju.O čemu ti pričaš.N Sad žene prošle godine milion.Moj druže pomešao si sve.Nije ovo fudbal.
I

Izgovori izgovori...

pre 8 meseci

Biljana vidimo da vas žulja tema licence... pametno je nekada i prećutati nešto.
D

DarkoBg

pre 8 meseci

AU! U centar - bravo! A gle sta je botina sto se skupilo
I

Izgovori izgovori...

pre 8 meseci

Srećom postoji i taj APR... Inače da vas ispravim, Kovač je diplomirani odbojkaški trener, još tamo od 2006te-07 godine, pre nego što je i započeo bavljenje trenerskim poslom.
r

realno samo

pre 8 meseci

Batajnica pa Crno Bele,N Sad Panonija,Zlatibor i Klek nemaju zajedno od grada 5 miliona.I ko u super ligi trenira 1 na dan sem Inđije.I po jedna dve imaju u našoj ligi imaju 2 000 e u klubu a njih 7 koje su tu po 300 e mesecno.I kako iz takve lige protiv onih najačih Turska Italija itd da pariraš gde domar u hali ima veću platu od naših trenera i ima radni staž.Koji naš trener ima radni staž u klubu.Moj dečko ne ide to tako.Izbaci strance u košarci daj im 2000 e pa neka Partizan igra egal sa Realom.Bilo kao što će biti Pazova i Vakif...Naš nijedan klub nema halu.U Areni i Pioniru je sve podređeno košarci.Ne razumeš se a praviš da sve znaš.Klubovi imaju budzet u Srbiji kao jedna prosečna igračica ugovor u Turskoj ili Italiji.Ako ti to nije jasno onda stvarno ne znam.Kako da budemo ispred njih i imamo bolje igračice.U kojim uslovima?Danijele je imao 4 000 mesečno ali 100 posto tačno ako te zanima a Tijana ima 1,7 miliona plus bonuse gde može da dođe i do skoro 2 miliona.Odbojka je mali sport u Srbiji a klubovi prepušteni sami sebi.Kakav savez i kakva Bilja.Po tebi ispada da su klubovi krivi a oni da nije države ne bi imali za kotizacije u evropi i put...Osnuj klub kas sve znaš pa pravi igrače pa se onda javi.
b

bez veze

pre 8 meseci

Izgovori izgovori Za godinu dana postao trener sa školom.Neču da pišem o tome.Jer je sjajan trener.Svi su bili prvaci evrope.Boškan vodio najveći klub u zemlji uzimao titule bez difa mogu ih 50 nabrojati još .To je zakon o sportu i u svim sportovima je tako.Ni Saša Đorđeviç nema dif.Ni Dule Vujoševic ni Zeljko Obradovic a ni Savicevic ni Piksi a vodili Srbiju.Ivaniševic trener Novaka nema dif.Glupa tema.Zakon je takav jednostavno.
l

lepe pare

pre 8 meseci

Kineska reprezentativka Žu Ting pored brojnih rekorda koje je postavila na terenu, postala je po svoj prilici vlasnica i jednog izuetnog – van njega. Naime, njen ugovor sa Vakif bankom, po informacijama koje stižu iz najmnogoljudnije zemlje planete, vredeće milion i 228 hiljada dolara..2016 godina Gamova imala 1 500 000 i KIM tako.Izabela ima 1 250 000.Egonu 900 000 Tijana 1 700 000
I

Izgovori izgovori...

pre 8 meseci

Samo realno :) Ma šta kažeš. Nego evo ovaj APR te nešto demantuje, OK Zlatibor za prošlu godinu 9 miliona samo od opštine, u odnosu na 7 miliona prošle godine (kada su igrali Prvu B ligu). Nema se, nema se.
n

naše nade

pre 8 meseci

Iz naše lige Hena 800 e a Uzelac 1000 e.Obe dobile penziju 2023.Bravo devojke
k

komedija

pre 8 meseci

U tom Zlatiboru igrala moja komšinica za 8000 din Mesečno i naravno 8000 dinara.
I

Izgovori izgovori...

pre 8 meseci

Super! Ja pričam ono što je zvanično i što svako može da proveri. Zvaničan dokument koji je svaki klub u obavezi da dostavi državi i da bude javno dostupan za sve zainteresovane, a ne priče rekla-kazala. Ko je zainteresovan nek ode pa nek gleda. Kada već pričamo o platama lepo je i definisati koji je uzrast, prethodno iskustvo i za koliki uložen rad je odredjena naknada? Opšte je poznato da Prvoligaški klubovi imaju i tu praksu "vikend stranaca", petak + utakmica, ili u ekstremnim slučajevima samo utakmica.
h

hajde radi nesto

pre 8 meseci

Izgovori izgovori Napisi ostale nabrojane As Batajnica Crno Bele Panoniju N Sad bas da vidimo kad se vec bavis tim.Napisi celu prvu ligu ove sezone muske i zensku i apr zavrsni 2022.
I

Izgovori izgovori...

pre 8 meseci

Žao mi je, to ćeš morati sam. Na meni je bilo da odgovorim na tvoj paket laži, što sam i uradio, argumentovano. Novi Sad je prošle godine raspolagao budžetom od 16 miliona, za Batajnicu se znalo da su prežaljeni onog momenta i kada su ušli. Probali su svojim snagama i nisu uspeli. Crno bele i Panoniju ćemo videti kada za to bude vreme. Interesantan je i izbor Crno belih kao filijale Partizana, ali ajde. Inače poseban pozdrav za tebe i od ŽOK Spartak Subotica. Opšte je poznato da "Keva" ide da igra negde za topli obrok :)
B

Bora N Sad

pre 8 meseci

N Sad kažu 2 miliona da su imali.Ako lažu sebe lažu..
m

malo malo...

pre 8 meseci

Ti budzeti su plata jednog osrednjeg košarkaša u Srbiji ili plata za 15 dana jednog fudbalera u Srbiji.To je suština.
t

tuga velika

pre 8 meseci

Panonija 1 500 000 od grada Crno bele kao i As Batajnica komedija nijedan dinar od grada i to prva liga odbojke Samofinanairanje u prevodu..Tugaaaa
h

hahahahihihi

pre 8 meseci

Odbojka i pare u Srbiji hahahaha Nasmeja se bas lepo.Sem 15 igračica ostalima je bolje da rade u butiku.Plata veca i redovna a ide i staz.Koja odbojka i pare u Srbiji.
N

Nex93

pre 8 meseci

Uvek je lepo videti kada neko ko se razume u materiju dodje i sa pola gasa nasanka ove sto rekreativno prate odbojku pa umisle da su veliki znalci iste.Svaka cast brate @Izgovori izgovori... od mene imas pivo!
š

šta je sa glavom

pre 8 meseci

Izgovori i glupost Kakva komedija od analize.Zasto nemamo mlade igracice -imamo al nemaju kvalitet kao starije.Mani se odbojke idi na fudbal.Prvi na svetu i drugi u evropi tebi loše aauuu šta je sa glavom.
f

falconE

pre 8 meseci

po cmizdrenju placenika u komentarima jasno je da je covek ubo'o srz problema
n

navija za Tursku

pre 8 meseci

Treba da te je sramota.Veze sa odbojkom nemaš i lupaš minuse na svaki pozitivan komentar o devojkama.Bolest teška.Ne voliš Tijanu navijaš za Tursku, Jedan set odigrao nisi i pričas o odbojci i kkubovima.Zavrni rukave pa radi mani se pljuvanja najboljih na svetu.
d

da da da

pre 8 meseci

Naravno, kao i devet godina unazad - Tijana Bošković je bila udarna snaga, glavni pokretač i vođa tima. Dok je nje u ovoj opremi, medalje će dolaziti verovatno u kom god sastavu Srbija bila. Deo iz teksta.Sistem odbojke u Srbiji je daj loptu Tijani i cao.
i

ironija

pre 8 meseci

Vidimo na šta liči da svemoćna Italija bez Egonu. Bez medalje na EP i bez plasmana na EP, ali mi smo jelte “neuspešni” hahaha