""
""

Ovo već postaje opasno: Mark Markez napadnut iz zasede

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.10.15. | 14:56

Italijani napali španskog vozača

Opasno se zakuvalo pred završni čin ovogodišnjeg MotoGP šampionata. Još u Maleziji su Valentino Rosi i Horhe Lorenco prešli granicu pristojnosit, ali poslednja dešavanja sugerišu da nas naredne nedelje, na poslednoj trci, čeka pravi pakao na stazi u Valensiji.

Strasti su se dodatno uzburkale u noći između petka i subote kad je drugi španski motociklista, Mark Markez, napadnut ispred svoje porodične kuće u gradiću Serveri, u Kataloniji. Napad su izvršili novinari jedne italijanske TV stanice, pošto su ga čekali u zasedi, s namerom da snime jednog od Rosijevih rivala, koji je deo španskog klana i ima za cilj da uspori Italijana, s obzirom da će ovaj usled kaznenin poena startovati poslednji.

Izabrane vesti

Italijanski novinari su u jednom trenutku bili toliko navalentni da su napali i Markeza, kao i članove njegove porodice. Ugledni madridski dnevnik El Pais piše da su njihovog miljenika napadači u jednom trenutku uhvatili za ruku i zgrabili oko vrata, ali da je teži incident izbegnut.
Grupa ljudi pojavila se ispred doma našeg pilota i uputila mu niz uvreda, ponižavajući ga i ismevajući pred članovima porodice. Došlo je do guranja u kome su napadnuti i vrećani Markezovi rođaci. S obzirom na ozbiljnost akcije, incident je prijavljen i biće predmet krivičnog postuipka“, kaže se u saopštenju za javnost Honde, za koju vozi Mark Markez.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

Valentino RosiMotoGPmotocilkizamMark MarkezHonda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara