Odbojkaši Trentina (©CEV)
Odbojkaši Trentina (©CEV)

Podraščanin: Vodimo 2:0, ali još ništa nije gotovo

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.04.24. | 20:28

Trentino dobio i drugu utakmicu polufinala protiv Monce

Finale Lige šampiona su već obezbedili, a u toku je borba i za finale plej-ofa u Italiji. Odlično ove sezone igraju odbojkaši Trentina i na dobrom su putu da dođu do trofeja. Možda čak i dva...

U polufinalnoj seriji prvenstva Italije klub koji predvodi reprezentativac Marko Podrščanin ima vođstvo 2:0 protiv Monce, a naredni meč igra u nedelju. Ukoliko slavi završiće posao i plasirati se u finale.

Izabrane vesti

Trentino je prvi obračun pobedio maksimalnim rezultatom, dok je drugi završen posle četiri seta pobedom - 3:1.

"Pokazali smo sjajan karakter, uspeli smo da pobedimo iako možda nismo igrali tako dobro. Ovo je težek teren, morali smo da se namučimo. Monca nam nije poklonila ništa, kao što je pokazao drugi set", rekao je kapiten Trentina Marko Podraščanin. "Sada vodimo 2:0, ali još ništa ništa nije gotovo. U utakmici broj tri moramo da uradimo nešto više kako bismo stigli tamo gde želimo".

Drugi duel kao najefikasniji igrač Trentina završio je Alesandro Mikjeleto, koji je zabeležio 17 poena. Kamil Rihlicki je upisao 16, a Danijele Lavija 12.

Krajnje napadače pratili su uspešno srednji blokeri. Jan Kozamernik je osvojio deset poena, a Marko Podraščanin devet (napad 10-6, tri bloka).

U drugoj polufinalnoj seriji u kojoj se sastaju Milano i Peruđa rezultat je 1:1 posle dva meča.



tagovi

Marko PodraščaninTrentino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara