""
""

Ponosna Ivana, srpska barjaktarka

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.08.16. | 15:29

„Za sportistu je, posle olimpijske medalje, najveća želja i čast da nosi zastavu svoje zemlje na otvaranju Igara. Mnogim vrhunskim sportistima se to ne desi, a meni se čast ukazala samo sa 26 godina“, ponosno izjavljuje Ivana Andjušić Maksimović

Uloga barjakatara, u ovom slučaju barjaktarke na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru nije mala stvar. Reprezentativka Srbije u streljaštvu, Ivana Anđušić Maksimović danas je izjavila kako oseća veliku čast zbog uloge kojaj joj je pripala. Ona se nada da će joj ponosni čin ujedno i doneti sreću i dodaje da ona ne juri zlato već medalju u obe discipline u kojima nastupa.
„Za sportistu je, posle olimpijske medalje, najveća želja i čast da nosi zastavu svoje zemlje na otvaranju Igara. Mnogim vrhunskim sportistima se to ne desi, medju njima je i moj tata Goran, iako je bio olimpijski šampion. Meni se čast ukazala sa 26 godina“, rekla je Ivana Andjušić Maksimović koja će na svečanom defileu otvaranja Olimpijskih igara nositi državnu zastavu Srbije ispred ešalona naših najboljih sportista.

Izabrane vesti

Inače, Ivana je veliku čast zaslužila pre svega, osvajanjem srebrne medalje na prethodnim Olimpijskim igrama u Londonu.

(FOTO: MN PRES)


tagovi

Reprezentacija Srbije u streljaštvuOlimpijske Igre 2016Ivana Maksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara