Sem Darnold na zemlji (©Reuters)
Sem Darnold na zemlji (©Reuters)

Prvenac Bronkosa, povreda Darnolda

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.10.20. | 08:20

Denver slavio u Njujorku protiv Džetsa sa 37:28 u prvom meču četvrte nedelje NFL šampionata

Prvenac Bronkosa. Denver je pobedio Džetse u Njujorku sa 37:28 u prvom meču četvrte nedelje NFL šampionata.

Iako desetkovani povredama, ekipa iz Kolorada slavila je u Velikoj jabuci sa trećim kvoterbekom ove sezone Bretom Ripijenom, kome je ovo bio prvi start u u profesionalnoj karijeri. On će predvoditi napad Denvera još nekoliko nedelje pre nego što se vrati na teren Dru Lok, koji se povredio u drugom meču sezone u Pitsburgu.

Izabrane vesti

Džetsi su bolje otvorili meč, ali se krajem prve četvrtine povredio kvoterbek Sem Darnold. Posle "seka" Ej Džej Džonsona, mladi vođa napada Njujorčana je nezgodno pao i povredio rame. Otišao je u svlačionicu, ali se ubrzo vratio na teren. Umesto njega, posle godinu dana pauze, ušao je Džo Flako, osvajač Superboula sa Baltimorom 2013. godine. Darnold je završio meč sa 230 jardi, bez tačdauna. Posle meča trener domaćeg tima Adam Gejs je rekao da je mladi kvoterbek uganuo rame i da je neizvesno da li će moći da igra u sledećem meču.

U Bronkosima je briljirao Melvin Gordon. Iskusni raning bek je imao istrčana dva tačdauna, a imao je 107 jardi iz 23 nošenja. Dobar je bio i risiver Džeri Džudi, pik prve runde drafta ove sezone.

Bronkosima je ovo prva pobeda sa kojim su zadržali šanse da se uključe u borbu za plej-of, dok Džetsi klize ka ponoru, ali bi u slučaju da budu najgora ekipa u ligi naredne godine mogli da imaju pika prve runde drafta.


tagovi

NFL ligaNFLamerički fudbalDenver BronkosNjujork Džets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara