Baris Puhovski (©Starsport)
Baris Puhovski (©Starsport)

Puhovski i naredne sezone u Vojvodini

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.04.23. | 10:40

Belorus ove nedelje stavlja paraf na novi jednogodišnji ugovor sa Lalama

Vreme slavlja na Slanoj bari. Rukometaši Vojvodine su se plasirali u finale EHF kupa, favoriti su za duplu krunu u Srbiji, a rukovodstvo Novosađana ima ozbiljne planove, već se pravi tim kadar da i naredne sezone napravi nešto veliko u Evropi.

Baris Puhovski je najveće ime koje je igralo u Srbiji prethodnih godina. Belorus je opravdao očekivanja svih u klubu, nosilac je igre, nezamenjiv šraf u timu Borisa Rojevića. Direktor Vojvodine Darko Jevtić je za Sportski žurnal najavio da će iskusni srednji bek i naredne sezone da ostane na Slanoj bari.

Izabrane vesti

Puhovski će ove nedelje da produži ugovor sa Vojvodinom na još godinu dana i to je naša velika pobeda jer je u pitanju igrač koji je imao dosta ponuda”, rekao je Jevtić za Sportski žurnal.

Belorus je dugo igrao u Ligi šampiona za ukrajinski Motor iz Zaporožja. Bio je jedan od junaka u revanšu polufinala protiv Alingsosa kada su Lale slavile sa 32:24 i ostvarile najveći uspeh u istoriji.

Rival Lalama u borbi za pehar biće norveški Nerbo, branilac titule u trećerangiranom evropskom takmičenju. Mečevi su na programu 27. maja u Novom Sadu i 3. juna u Norveškoj, odlučeno je žrebom u sedištu EHF-a u Beču.



tagovi

RK VojvodinaEHF kupBoris Puhovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara