""
""

Rosi puca u Jamahinu satelitsku orbitu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.07.17. | 10:40

„Movistar Jamaha mora da bude bolja od Teh 3 tima”, poruka je italijanskog Doktora

Valentino Rosi je potpuno upravu. On kaže da Jamaha Teh 3 nikako ne može, tačnije ne sme da bude bolja od fabričkog tima. To su činjenice, a problemi su jasno vidljivi, pa će svako ko razloži detalje priče doći do jednostavnog zaključka. Nešto s novom šasijom “M1” motocikla nije baš uredu, ili bar još uvek nije na svom mestu. Ne može, ne sme prethodna evolucija GP motocikla da bude lošija od stare.
“Mi smo u takmičenju stariji od Teh 3 tima. Ne da trebamo, mi moramo da ih pobeđujemo”, jasan je Valentino Rosi koji je usput dodao da to ne govori zato što je nezadovoljan petim mestom na VN Nemačke. Italijan se posle bacio na timsku samokritiku.

Izabrane vesti

“ Ja sam zapravo još uvek srećan s novom šasijom. Moj “Vaterlo” s novo šasijom je bio pre dva meseca na Herezu. Naravno, jasno je i da zbog svega nema smisla da trke završavamo na pozicijama nižim od satelitskih ekipa. Opet ponavljam, da smo Maverik i ja ipak sakupili više bodova od Teh 3 tima. Ipak, ne zaboravite da su oni samo kupci starih šasija iz prethodne godine. Mi smo ti koji moramo da idemo napred na novim motorima”, ocenio je Valentino Rosi koji od Movistar Jamahe jasno očekuje najviše i najbolje. Stagnacija jednostavno nikada nije bila mera njegovog dugotrajnog Moto GP vojevanja.

(Foto: Movistar Jamaha, Moto GP/ Press)


tagovi

Valentino RosiMoto gpJamaha

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara