"Teri Nevil"
"Teri Nevil"

S Terijem Nevilom se ne šali – njegova je VRC Korzika

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.04.17. | 15:24

Drugo mesto uprkos problema sa elektronikom na Korzici nije izmaklo Sebastijanu Ožijeu

Teri Nevil

Znamenje VRC relija na Korzici odneo je Tjeri Nevil! Koliko je oštra konkurencija u ovogodišnjem izdanju najelitnijeg relija na svetu, govori informacija da su ove sezone na sve četiri takmičarske lokacije pobeđivali različiti vozači.

Izabrane vesti

Drugo mesto je zauzeo aktuelni šampion, Sebastijan Ožije, dok je treća pozicija pripala timskom kolegi pobednika, Daniju Sordu. Vredno je spomenuti da je Ožije na devetom specijalnom ispitu imao problema sa elektronikom na svojoj “fijesti”. Ipak, nakon te tehničke nezgode, Francuz se vratio u trku i uspeo da povrati drugu poziciju.
“Bio je ovo veoma težak reli, imali smo mnogo problema sa automobilom. Na poslednjem brzinskom ispitu smo ostali bez ručne”, rekao je Ožije, naravno zadovoljan zbog rezultata koji je u jednom momentu visio o koncu.
“Osećaj je zaista neverovatan. Posebno se zahvaljujem timu, jer oni uvek veruju u mene. Posle prvog dana relija nisam bio siguran da li možemo da pobedimo, ali drugog dana je sve bilo drugačije. Veoma sam zadovoljan”, rekao je na cilju Teri Nevil.

Rezultati i vremena

(Foto: Printscreen, Action Images)


tagovi

Dani SordoSebastijan OžijeWRC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara