Komentari na vest

Santareli odredio tim za finalni turnir: Povratak Brankice Mihajlović, Bojane Drče i Mine Popović

s

strucnjaci

pre gotovo 2 godine

Sve sami strucnjaci, Tijana je zadnji zvanicni mec odigrala 5. maja za trece mesto u turskoj ligi. A pripreme za ligu nacija su pocele 9. maja. Odigrala je oko 50 meceva. Ne znam ko bi je normalan stavio na spisku za ligu nacija i da ovo leto ima samo 2 nedelje odmora sveukupno.
x

xxxy

pre gotovo 2 godine

@@ | 11.07.2022 U 16:42 Ne lupaj gluposti za Tijanu, bukvalno su pre 2 dana stavili slike sa treninga na kojima se vidi da i ona trenira...Ne moze da ucestvuje na finalnom turniru jer nije bila na spisku za utakmice lige nacija. A i sam Santareli je rekao da ce se prikljuciti pripremama za SP nakon lige nacija. ________________ A sto nije bila na spisku? Od aprila ne igra meceve. Sto nije mogla da pomogne bar jedan turnir? Otkud ti znas da su to gluposti? Turci godinama nastoje da je dovedu. O nekm stavrima se jednostavno ne prica.
@

@@@

pre gotovo 2 godine

Turci mogu samo da mastaju o Tijani, a doduse svakako im dolazi Vargas od sledece godine kao korektor, tako da od te price nema nista. Ona ne igra ligu nacija jer se ZASLUZENO odmara jer je proslo leto sama vukla reprezentaciju i na OI i na EP, te je bolje da se odmara(jer i svoj klub sama nosi) i ne rizikuje da se povredi.
y

yy

pre gotovo 2 godine

Jasno je da ce ovaj sastav manje vise ici na Svetsko prvenstvo. Nece biti iznenadjenje ako Maja objavi kraj reprezentativne krijere. Drca i Mirkovic kao dizaci - to je vec izvesno. Triling srednjaka Aleksic. Stevanovic, Popovic je najbolje sto renutno imamo. Pusic na liberu. I primaci: Lozo i Lazovic od "mladjih" plus Busa i Milenkovic. Brankica mozda kao zamena za primace ili korektora. Mislim da ce Bjelica biti jedini cisti korektor, a da ce je menjati neko od primaca ako zatreba. I to je to. Objektivno tim za plasman od 5. do 8. mesta.Ali, uz malo srce mozda i polufinale (nije bas previse realno).

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Zasto ih I dalje NEMA Maja Ognjenovic I Tijana Boskovic.
х

хyyy

pre gotovo 2 godine

Maja Ognjenovic jos vaga dali da igra za reprezentaciju, a neobjasnjivi izostanak Boskoviceve potvrdjuje pricu da je njeno dalje igranje za Srbiju neizvesno. Naime, ona je zadnjih enkoliko godina preskakla ovo takmicenje, a klupske obaveze nema od sredine aprila. Dakle, nije u pitanju niti umor niti povreda . Prica se da postoje neke nesuglasice sa rukovodstvom saveza, a turski listovi pisu da je ponovo aktivirana opcija da uzme tursko drzavljanstvo koje je odbila u ranoj mladosti kada je odlucila d a igra za Srbiju. Zato selektor forsira Bjelicu, jer neko drugo resenje i nema. Tijani hvala za sve sto je uradila igrajuci za Srbiju , kako god odluci dalje.
@

@@

pre gotovo 2 godine

Ne lupaj gluposti za Tijanu, bukvalno su pre 2 dana stavili slike sa treninga na kojima se vidi da i ona trenira...Ne moze da ucestvuje na finalnom turniru jer nije bila na spisku za utakmice lige nacija. A i sam Santareli je rekao da ce se prikljuciti pripremama za SP nakon lige nacija.
M

Menadžerska rabota

pre gotovo 2 godine

Irena promešala karte, Satrapanteli pročitao što mu je dotureno
K

Kombinatorika

pre gotovo 2 godine

Pa koga da stavi?Realno sa onog spiska ovo je najbolje ili bi mozda trebala da bude Jaksic pre jedne Drče? Imale su 8 pobeda, od toga 3 u Kanadi bez najboljeg primača Sare Lozo, pa malo li je?
M

Menadžerska rabota

pre gotovo 2 godine

Sa svih ovih spiskova se samo vidi da se Talijan tu ne pita ništa, tj da je tu da statira pored aut linije i radi šta mu drugi govore.
@

@

pre gotovo 2 godine

A kakav bi ti spisak napravio? Kada se pobedjuje onda se cuti i pravi se kao da se nista nije desilo, a kad izgube utakmicu sjate se silni strucnjaci da nam objasne kako Italijan nema pojma i krene nasladjivanje. Setimo se samo proslogodisnje lige nacije. E da i odlucite se dal je Liga nacija(aka Svetska liga) bitna za uigravanje timova kao prosle godine pred OI ili pak nije kao na primer kad su nasi odbojkasi 2016 osvojili, tad se jaki timovi nisu uigravali a prosle godine jesu jel?
M

Menadžerska rabota

pre gotovo 2 godine

Drugačiji od ovog menadžerskog. Zato i nisam tu :)