""
""

Sebastijan Fetel misli da sa 10-15 konja jačim Ferarijem može da pobedi!

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.07.17. | 15:33

“Naš bolid je ove sezone bio zavidno jak na ovakvim pistama, pa se nadam da će to i sada doći do izražaja”, tvrdi Sebastijan Fetel

Vozač Ferarija, Sebastijan Fetel s optimizmom gleda na narednu trku koja se u nedelju u 14.00 vozi na Sivertounu. Nemac smatra da će brze krivine odgovarati “SF 70 H” bolidu koji će uz to biti pojačan novom evolucijom motora. Prve procene na tu temu kažu da će pojačanje Skuderiji doneti 10 do 15 konjskih snaga već na kvalifikacijama.
“Stvarno se radujem brzim krivinama. Naš bolid je ove sezone bio zavidno jak na ovakvim pistama, pa se nadam da će to i sada doći do izražaja”, rekao je Sebastijan Fetel, a onda je upitan, šta mu se to najviše sviđa na Sivertounu?
“Iskreno, više sam voleo staru konfiguraciju piste, ali ni ovo nije loše. U svakom slučaju, ima tu još dosta starih delova staze koji su odlični. Po meni, sve krivine su brze, pa je pitanje šta to ne bi trebalo da se prolazi pod gasom. Mislim da to svi želimo da saznamo”, konstatovao je očigledno veoma motivisani Sebastijan Fetel.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

FerariFormula 1Sebastijan FetelSilverstounVN Britanije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara