Komentari na vest

Srpkinje daleko od senzacije protiv Ruskinja, sa drugog mesta u narednu fazu

M

Markan55

pre preko 2 godine

Nije loše, ove su trenutno prejake, idemo dalje.
i

irvingirving17

pre preko 2 godine

Liscevic igra iako joj je mišić pukao na dva mjesta i još se nije oporavila ,tako da njoj svaka čast što bar pokušava koliko moze da igra.Očekivati neki rezultat od reprezentacije,još podmlađene,a nemaš klub u Ligi Sampiona je nerealno.Ruskinje imaju 8 igračica koje igraju zajedno u Cska,Crna Gora u Budućnost itd...Tako da nema čuđenja jer moraš da uložiš u klubove da bi imao uspijeh reprezentacije,a ako ne možeš najvećima da pariraš u fudbalu možeš da probaš u rukometu koji je finansijski na mnogo nižem nivou....Što se tiče budućnosti ,Jovovićka je sa 20 godina čudo od igrača i treba joj dati više minuta,kao i krila Kojić i Stamenković...Što se igre tiče napax je mnogo loš naročito šfo u ova tri meča iz kontre je bilo baš malo golova a primljeno mongo iz te iste kontre.Poziciona odbrana je dobra ali napad je očajan.Mora mnogo bolje protiv Slovenije i Cg a protiv Francuske neka izađu i igraju rasterećeno i vide gdje se nalaze kvalitetom naspem OI šampiona.Dok ne bude kluba u LS nemaju ni zene ni muski šanse za veći rezultat
b

bogami sam znao

pre preko 2 godine

cudo cemo mi napraviti
Z

Ze

pre preko 2 godine

Adzic je za Bregara trenercina!
Г

Гост

pre preko 2 godine

У тренуцима кад се ломила утакмица швабице одсвирале неке ствари које ваљда ни својој репрезентацији не би одсвирале. А наше након тога заборавиле како се игра рукомет.
Z

Zeljeznim

pre preko 2 godine

Čist crveni je bio za našeg pivota. Ne znam zašto grana rukama bez potrebe ko mečka.
Г

Гост

pre preko 2 godine

@Zeljeznim Црвени јесте оправдан. Али неке одлуке око фаулова, на 9-9, су потпуно бесмислене биле. Још она два преступа и жути картон Брегару. После тога до полувремена наше гол више нису дале.
a

ax

pre preko 2 godine

Katarina Liscevic - haos i raspad sistema. I tako godinama. Risovic prvi golman? Moze u reprezenzaciji Srbije, Da se razumemo, i bez njih dve Srbija bi pogubila sve ono sto ce da pogubi do kraja prvenstva. Ali za cirkus Liscevic niko bre vise nema zivaca. A Risovi nema ni masu, ni noge ni ruke za vrhunskog golmana. Ako su vec slabe, a jesu slabe, daj onda bar da sve to ne izgleda jadnije nego sto je.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Liscevic je stvarno losa bila a organizator je igre.To je najbitnija pozicija - tehnicar u odbojci, plej u kosarci i desetka u fudbalu.Graovac bolje brani od Risovic.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Spora igra sa mnogo tehnickih gresaka, sto uvek i kritikujem.Realizacija isto na momente slaba.Morace da pobede Crnu Goru i Sloveniju.Protiv Francuske ce to tesko da bude.