Komentari na vest

Sve se menja samo šampion u Italiji ne - Koneljano ponovo na tronu

I

Imoco

pre 14 dana

Jedina ekipa koja zna da kupi prave strance zato i vladaju. Od kako znam za Santarelija i Imoco samo kes i dobri stranci i eto titula
M

Medo Beli

pre 13 dana

Pogledaj Santarelija pa zasto sa Hrvatskom nije uradio nista.Nije imao tim.Sa Srbijom odmah zlato.Gvideti imao najaci tim osvajao sve pre sa Vakifom Sada ga nema i ćao.Zašto sada nije uzeo titulu u Turskoj i ligi šampiona?Jer nema tim.Da ga ima opet bi bio prvi.Uprava placa inodređuje budzet i dovodi igrace.Sve ostalo je manje vise nebitno.Kakva taktika i sl.Trener nema veliku ulogu gde je on u timu ako imaš losije igrace.U odbojci se tako ne osvaja nista.Imas tim imas rezultat.Nemas tim dzabe sve nemas rezultat.Neka Terza Santareli i Gvido zajedno vode napr Bugarsku nista nece uraditi za 30 godina.Trener Bugarske ženske ekipe sada da sedne na klupu Poljske u muskpj odbojci uzima medalju. Treneri i njihov rad se vide u mlađim kategorijama.Vrhunske ekipe može da vodi svaki trener.
G

Goran Borča

pre 13 dana

Evropi se uglavnom sport sveo na to ko ima para taj hara. Jednostavno to više nema veze sa sportom. Bejern ne hara u Bundes ligi zato sto je najbolji vec zato što ima najviše para. Da ne pricamo u razlici u budzetu izmedju Reala,Barse i ostalih klubova. Tako da trener ako se dokopa tih najbogtijih klubova može da se nada borbi za trofeje. Cist primer vam je Anceloti. U Napoliju i Evertonu nista cim je presao u Real odmah titule. A nije da je taj Real bez njega propao. Oni su pre toga osvojili 3 Lige šampiona za redom. Konte ista stvar sa Juventusom titula,sa Celsijem isto e sa Totenhemom to se znalo da nema šanse. Neka uzmu Klop,Gvardiola,Anceloti itd da treniraju Fulam,Notingem i Everton i neka se bore za titulu. Jednostavno ako si trener u velikom klubu ti si u startu u prednosti u odnosu na protivnickog trenera koji je možda i bolji u svemu i takticar i motivator ali džaba sve kada je razlika u budžetu i kvalitetu ogromna.Neka 3 najbolja trenera dođu u CZ i Partizan i uzmu ligu šampiona.Ne ne mogu da se plasiraju u nju sa ovim timovima.
D

Da da da

pre 13 dana

Dovedite Fergusona,Gvardiolu ili bilo kojeg drugog trenera na svijetu da trenira nape Partizan sa ovim igračima I da osvoji Ligu šampiona onda će uloga trenera biti veoma bitna. Lako je biti vrhunski trener u vrhunskoj ekipi! Do bar primjer je I Formula 1. Alonso dominirao,Fetl dominirao, Hamilton dominirao kada su imali najbolji bolid(auto,čitaj igrače). Kada auto nije bio najbolji nema titula a oni nisu ništa slabiji vozači! N Grbić sa Srbijom nije mogao na OI da se plasira sada osvaja sve sa Poljskom.Jer ima 25 igrača i 2 tima za postolje od 3 mesta.Da je trener Rumunije ne bi se plasirao ni na prvenstvo sveta.Terza da vodi Dansku da li bi bio prvak sveta.Da je Danijele da Evropsko išao sa BIH jel bi bio prvak evrope?Da nije imao Vargas ne bi uzeo ni medalju. Najnebitniji je trener u tenisu.Dodaje peškir i navija kao i rodbina sa tribina.
B

Bravo Majo

pre 14 dana

I Maja i Drca u finalu dve najače lige.Imali smo i Jovanu i Tijanu Stavljam akcenat na Maju i Bojanu dva naša dizača koji se opraštaju nakon Pariza od reprezentacije.Dokazano dizac što stariji to bolji.Iskustvo je velika stvar.Nemamo adekvatne zamene na ovoj poziciji definitivno.Nadam se da ce neka mlada igracica u buducnosti da se nametne .Na kraju pošto je tema ona pišem bravo Majo.Svaka čast za još jedno veliko finale.
G

Gost 372829

pre 14 dana

Paola nije ni u finalu auuuu