Slađana Erić (©Instagram Makabija)
Slađana Erić (©Instagram Makabija)

Svi otišli iz Izraela, Slađana Erić došla: Iskusna odbojkašica u Makabiju kod Logan Tom

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.01.24. | 18:37

Do kraja sezone igraće u zelenom dresu kluba iz Haife

Prethodnog leta tri Srpkinje su potpisale ugovor sa Makabijem iz Haife, ali se nažalost nisu dugo zadržale. Marta Drpa, Sanja Gomans (devojačko Bursać) i Božica Marković napustile su klub kada se pogoršala situacija u zemlji zbog ratnih dešavanja...

Do sada su češće izlazile vesti o napuštanju Makabija, a tokom poslednjih dana pojavila se informacija o jednom dolasku iz Srbije. Sada je već i zvanično Slađana Erić novi član izraelskog tima.

Izabrane vesti

Počela je sezonu u subotičkom Spartaku, ali se nije dugo zadržala. Posle toga je radila individualno, trenirala je jedno vreme i sa Radničkim, a pre nekoliko dana je stigla u Haifu. Tamo će sarađivati sa Amerikankom Logan Tom.

"Imam velika očekivanja i zato sam ovde. Želim da osvojim duplu krunu sa Makabijem ove sezone. Došla sam ovde da bih radila sa Logan Tom, sa kojom sam nekada igrala. Veoma sam srećna što sam tu", rekla je Slađana Erić.

Nekadašnja reprezentativka naše zemlje igra na poziciji srednjeg blokera, visoka je 186 centimetara i ima 40 godina.

Tokom karijere osvajala je Superkup Švajcarske, tri puta Kup Švajcarske, tri puta prvenstvo Švajcarske, dva puta Superkup Srbije, tri puta Kup Srbije, sedam puta prvenstvo Srbije, Superkup Španije, dva puta Kup Španije, Prvenstvo Španije, Kup BiH i Prvenstvo BiH.


tagovi

Slađana Erić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara