Komentari na vest

Vošin uspeh nije građen preko noći, ovo bi trebalo da bude samo početak rađanja ozbiljnog evropskog kluba

t

todksjalalqlala

pre oko 1 godinu

Aziz Aydi nije povredjen, niti je rovit. Obican folirant, izigrava superzvezdu. U Sapcu kod nas je tako radio, a cujem da je nastavio i u Vojvodini. Tako da ne dizite ga u nebesa.
N

Naopako

pre oko 1 godinu

Da nije bilo njega razlika bi bila jos 5-6 golova veca…
Б

Белграно

pre oko 1 godinu

Јел зна неко, уколико Војводина освоји ово такмичење (а хоће), јел иду директно у групу Лиге Европе или морају да играју квалификације?
r

rukomet

pre oko 1 godinu

ehf je cirkus sličan FiBA. Nema prolaska tako, mora Vojvodina da uzme titulu i onda ide direktno u Ligu Evrope jer se proširuje takmmičenje na 32 kluba.
H

Handball Fan

pre oko 1 godinu

Moraju kvalifikacije. Problem sa Ligom Evrope je taj što imaju dva kola kvalifikacija (od ove sezone valjda je smanjeno na jedno) i onda ti kao nepovlašten tim dobiješ neku aždaju iz Bundeslige, Danske, Francuske gde objektivno nemaš šta tražiti. Nakon eliminacije, dakle samo nakon jednog dvomeča, ti si završio s Evropom jer nema mogućnosti kao u fudbalu da se seliš u neko slabije rangirano takmičenje. Veoma surov sistem takmičenja koji nimalo ne ide na ruku klubovima iz zemalja koje imaju slabiji koeficijent. No, ove sezone proširuje se broj ekipa u grupnoj fazi sa 24 na 32 pa možda i protivnik u tim kvalifikacijama bude neki skromniji koji se da proći. Eto zadatka za redakciju da malo istraži i da nam preciznije prikaže sistem takmičenja za narednu sezonu. Inače nije tačno što neko napisa da osvajač evropskog kupa direktno prelazi u ligu evrope jer bi to bio slučaj sa prošlogodišnjim osvajačem norveškim Nerbom, koji se i ove godine ponovo takmiči u istom takmičenju i verovatno će biti protivnik Voši u velikom finalu.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Svakako veliki uspeh Vojvodine i srpskog klupskog rukometa nadam se da ce Rts obezbediti prenos finala.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Steta sto Samsonenko pre jedno petnaest(ak) godina nije preuzeo Partizan (zeleo je da investira i u ZRK Vrnjacka Banja), a bio je blizu toga.
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Drzava umesto da ulupava tolike pare u kosarku i fudbal, bolje da naprave u rukometu jednu ili dve momcadi a da se odreknu po jednog igraca sa milionskim ugovorima...za cifru koja je potrebna za samo jednog igraca u fudbalu pa i kosarci, moze da se napravi kompletan jedan tim u rukometu koji ce imati sta da kaze u Ligi Sampiona ili kako se vec zove sad to u rukometu. I klupsku odbojku isto bi mogli da isprate, i zensku i musku...
н

нс бој

pre oko 1 godinu

Било би лепо да се овакав рад и успех награди већим улагањима од стране државе.Преко десет година најбољи клуб у земљи,афирмисали доста играча,у односу на фудбал и кошарку смешна улагања а добили би клуб за лигу шампиона,популаризацију рукомета у Србији.
Z

Zeca

pre oko 1 godinu

Bravo za Vojvodinu!!!