""
""

VR 46 traži devojku… Treba mu sin i 10. titula!

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.03.17. | 10:15

Valentino Rosi traga za formulom brzine koja ga vodi do nove titule, a uporedo baca i na rešavanje emotivnog statusa

Vale od Italije je otvorio privatne i sportske karte. Želja Valentina Rosija je da ove sezone osvoji 10. titulu i dobije sina.
“San mi je da nastavim da pobeđujem, da budem i dalje ovde i da osvojim desetu titulu. Voleo bih i da imam sina! Mislim da je ovo pravi trenutak za sve to” izjavio je Valentino Rosi sa punih 38 godina u džepu novinarima italijanskog Kore dela Sera.

Izabrane vesti

Postoji jedan mali problem! Doktor je slobodan… Kako Vale misli da dobije sina naslednika bez zakonite supruge?
“To stvarno jeste moj problem! Mislim da ću morati da se pozabavim strategijom za uspeh i na tom polju”, reče zagonetno VR 46, a s obzirom koliko devojaka stoji u redu za njegov autogram, sasvim je jasno da Italijanu neće biti lako da odabere pravu životnu saputnicu. Jednostavno, što je izbor širi, to je odluka teža.

Valentino Rosi se zato brzopotezno izvukao iz novinarskog klinča i nastavio Moto GP i F1 priču…
Lorenco je iskreniji od Marka Markeza. Vinales mi se čini uravnoteženiji od Lorenca. Sada ćemo da vidimo da li će podneti pritisak ili popustiti pod stresom. Možda ga na stazi neću ni videti, s obzirom koliko je bio brz na testovima. Siguran sam da ljudi svoje pravo lice pokazuju tek onda kada su pod stresom. Svako može biti džentlmen kada nije na motociklu”, prokomentarisao je Valentino Rosi psihologiju najbržeg sporta na dva točka, da bi zatim prešao na najbrži circus i odluku Niko Rozberga da se povuče s osvojenom titulom.

“Ne sviđa mi se Rozbergov postupak. Zbunjen sam, ne znam zbog čega je to uradio”, zaključio je VR46 kome brzina i oktani protiču kroz vene.

(Foto: Action Images)


tagovi

Horhe LorencoMark MarkezMeverik VinjalesMoto gpNiko RozbergValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara