Ognjen Cenić (©RK Nexe)
Ognjen Cenić (©RK Nexe)

Zvanično: Supertalentovani Leskovčanin četiri godine u Nekseu

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.06.23. | 21:37

Ognjen Cenić iz Barselone dolazi u redove hrvatskog vicešampiona

Talentovani srpski rukometaš Ognjen Cenić potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Nekseom. Ovaj Leskovčanin, koji je igrao za pionirsku reprezentaciju Srbije, prethodnih godina je bio u Barselonu zajedno sa bratom Aleksandrom. O ovom transferu šuškalo se još pre više od mesec dana, a sada je dobilo i potvrdu u redovima hrvatskog vicešampiona.

Obojica su napustili Blaugranu. Stariji Aleksandar, desni bek, prešao je u Dinamo iz Bukurešta, igra za juniorsku reprezentaciju Španije na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj i Grčkoj, a mlađi Ognjen, srednji bek, će put Našica i nadamo se da će u nastavku karijere da brani boje naše zemlje.

Izabrane vesti

"Odabrao sam Našice zato sto mislim da je prava sredina za mladog igrača da se razvija. Nekse ima dobru školu za mlađe igrače. Krećemo s pripremama 3. avgusta i radujem se novom početku“, rekao je Cenić za portal germanijak.hr.

Perspektivni Srbin je sa 16 godina briljirao u mlađim kategorijama, na jednom turniru u Mađarskoj postigao je 16 golova u dresu naše reprezentacije. Društvo Ceniću u Nekseu praviće srpski reprezentativac, desni bek Predrag Vejin i golman Mihailo Radovanović.



tagovi

RK NekseOgnjen Cenić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara