""
""

Zvezdin račun u blokadi zbog duga od 9.200.000 dinara, uprava optužuje Šapića!

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.11.13. | 16:26

Rukovodstvo Zvezde treba da je sramota zbog toga što su uradili. Nemam šta drugo da kažem osim da mi je žao Zvezde. Ne želim da ulazim u bilo kakvu polemiku. Treba da ih je sramota. A pored svega, Zvezdi želim sve najbolje", poručio je gradonačelnik Novog Beograda

Predsednik VK Crvena zvezda Viktor Jelenić rekao je da je račun beogradskog kluba u blokadi zbog menice Sportskog centra “Milan Gale Muškatirović“ koja je puštena zbog velikog duga, koji je sada procenjen na 9.200.000 dinara.
"Mi smo u Sportskom centru 'Milan Gale Muškatirović' počeli da treniramo u junu 2011. godine i očekivali smo da ćemo imati iste uslove kao Partizan ili da će nam bar dati umanjenu cenu treninga. Nama su, međutim, faksirali maksimalne cene i sakupio se veliki dug od 9.200.000 dinara. Posle toga smo prešli na '11. april' i u septembru 2012. uputili zahtev za reprogram duga, ali na to nismo dobili odgovor", rekao je Jelenić.

Uprava Crvene zvezde je potom organizovala sastanak sa Aleksandrom Šapićem kako bi se dve strane dogovorile oko cene, međutim, predsednik opštine Novi Beograd, po rečima Jelenića, nije imao sluha.

Izabrane vesti

"Mi smo imali problem i sa '11. aprilom', ali se sve to nekako rešilo kada smo osvojili kup, prvenstvo i Ligu šampiona“, rekao je razočarani Jelenić, dok je direktor Crvene zvezde Igor Milojević dodao da bi doktor Šapić trebalo da se pogleda u ogledalo“, kao i da je sve ovo njegovo maslo".

Ubrzo nakon toga stigao je i odgovor legendarnog vaterpoliste, Aleksandra Šapića, koji je rukovodstvu crveno-belih poručio da bi trebalo da ih bude sramota zbog optužbi koje su izneli“.
"Svakom razumnom čoveku, koji je čuo šta su oni rekli, sve je jasno… Rukovodstvo Zvezde treba da je sramota zbog toga što su uradili. Nemam šta drugo da kažem osim da mi je žao Zvezde. Ne želim da ulazim u bilo kakvu polemiku. Treba da ih je sramota. A pored svega, Zvezdi želim sve najbolje", poručio je Šapić za Sportski žurnal.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar ŠapićIgor MilijevićSrbijaViktor JelenićVK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara