SPECIJAL: Rezervni igrač daje gol - 5,00, pogodak iz penala 3,50!

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.11.18. | 14:30

Pogledajte bogatu ponudu Kladionice MOZZART

Ulaznica za večerašnji spektakl na stadionu Rajko Mitić nema, ali se kladionica MOZZART svojski potrudila da onima koji će okršaj između Crvene zvezde i Liverpula pratiti kraj TV ekrana, kompletan doživljaj učini još interesantnijim. U ponudi je Slobodna igra za okršaj 4. kola Grupe C Lige šampiona, u kojoj se nalaze svi oni tipovi na koje ste navikli tokom dosadašnjeg evropskog učešća crveno-belih.

LIGA ŠAMPIONA - SPECIJAL

Izabrane vesti

Najveće šanse da zatrese mrežu Redsa daju se Milanu Pavkovu. Kvota na igru "Pavkov daje gol i Crvena zvezda pobeđuje" je čak 30,0. Pored miljenika Zvezdinih pristalica, ista kvoti stoji i uz ime Mohameda El Fardua Bena. Slede Džonatan Kafu (35,0) i Marko Marin (50,0). Sa druge strane, pogodak Mohameda Salaha i slavlje Liverpula nudi kvotu 1,70, ista igra u kombinaciji sa Danijelom Staridžom množi ulog sa 1,90.

Ako ne želite da se vezujete za igrača i konačan ishod utakmice u ponudi su i standardne igre "gol direktno iz slobodnog udarca (9,00)", "gol glavom (2,50)", "gol iz penala (3,50)", "crveni karton na meču (4,00)", "het-trik na meču (8,00)" i "rezervni igrač postiže gol na meču (5,00)". Ove igre dostpune su i za okršaj Napolija i Pari Sen Žermena.

Takođe, u prilici ste da se kladite i na neki tip iz širokog repertoara SPECIJALA Crvene zvezde, a ima veoma zanimljivih. Tako na primer, igra da Zvezda prima manje od 17.5 golova u Grupi C nudi kvotu 2,15, a ako mislite da momci Vladana Milojevića mogu da sakupe više od 2.5 boda mogli biste da "ulovite" kvotu 4,20.

PAVKOV DAJE GOL I CRVENA ZVEZDA POBEĐUJE – 30,0
BEN DAJE GOL I CRVENA ZVEZDA POBEĐUJE – 30,0
SALAH DAJE GOL I LIVERPUL POBEĐUJE – 1,70
STARIDŽ DAJE GOL I LIVERPUL POBEĐUJE – 1,90
FIRMINO DAJE GOL I LIVERPUL POBEĐUJE – 2,20
MANE DAJE GOL I LIVERPUL POBEĐUJE – 2,20
GOL DIREKTNO IZ SLOBODNOG UDARCA - 9,00
GOL GLAVOM – 2,50
GOL IZ PENALA – 3,50
CRVENI KARTON NA MEČU – 4,00
HET - TRIK NA MEČU – 8,00
REZERVNI IGRAČ POSTIŽE GOL NA MEČU - 5,00

Sve kvote iz ZVEZDINOG SPECIJALA pogledajte OVDE.

NAPOMENA: Ako igrač ne uđe u igru, računa se kvota 1, pod uslovom da je pobednik pogođen. Sve igre iz specijala mogu se kombinovati sa ostalim igrama iz ponude osim sa regularnim mečom LIVERPUL - CRVENA ZVEZDA, a za sve igre iz specijala merodavan je oficijalni sajt www.uefa.com

Foto: Reuters


tagovi

Bet specijalFK Crvena zvezdaLiverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara