Žil Simon
Žil Simon

Alpske borbe za finala

Vreme čitanja: 2min | pet. 25.05.18. | 09:34

Teniski turniri u Ženevi i Lionu ušli su u samu završnicu, a danas su na redu polufinalni dueli

ATP turniri u Ženevi i Lionu, koji ove teniske sezone predstavljaju poslednje stanice pred drugi grend slem godine, famozni Rolan Garos (počinje u nedelju 27. maja), ušli su u završnu fazu, a danas su na redu borbe za finala.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 14:05 8536 ATP Fognini F. - Gojowczyk P. 1s/k 1-1 1,68
Pet 15:30 8541 ATP S.Johnson - Fucsovics M. tb da 2,20
Pet 14:35 8529 ATP G.Simon - Norrie C. ug1s 10+ 1,72
Ukupna kvota6,36

Izabrane vesti

Pošto je juče za francuske strane Alpa kiša ponovo pravila probleme, naš Dušan Lajović će igrati danas, ali još ne zna protivnika u polufinalu pošto Dominik Tim i Giljermo Garsija Lopez nisu završili svoj obračun. Ali se zato drugi par polufinala već zna, a njega čine Žil Simon i Kameron Nori. Iskusni Francuz ima u poslednje vreme problema sa formom i povredama što pokazuje i jedan od najlošijih plasmana u karijeri, pošto je trenutno 75 na svetu. Ipak, kvota 1,75 na Simona je sasvim dovoljn izazvona tako da ipak kontempliramo da odigramo na njega jer je ipak favorit protiv 102. reketa sveta, levorukog Norija, britanskog tenisera rođenog u Južnoj Africi.

Kompletan raspored 7. dana turnira u Lionu pogledajte na LINKU

A sa švajcarske strane Alpa, prvi polufinalni par čine Fabio Fonjini i Peter Gojovčik. Italijan, majstor igre na šljaci je veliki favorit protiv Nemca. Biće ovo njihov drugi duel u manje od 10 dana pošto je Fonjini slavio sa dva puta po 6:4 na mastresu u Rimu.

Za mesto u polufinalu turnira u Ženevi boriće se i Stiv Džonson protiv Martona Fučoviča i biće to prvo odmeravanje 47. i 60 reketa sveta. Amerikanac se odlikuje snagom, ali je Mađar osokoljen pošto je juče isprašio povratnika na tur, Stena Vavrinku i to pred njegovim navijačima. Ovde može da se dogodi bukvalno svašta, ali treba verovati da će meč biti napet i poduži.

Kompletan raspored 7. dana turnira u Ženevi pogledajte na LINKU

 ***kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjebet analizaŽil Simon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara