Adrijan Manarino
Adrijan Manarino

ATP Antalija: Mediteranske sigurizze

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.06.19. | 10:29

Na redu je četverti dan takmičenja u turskom letovalištu

Jedan od dva poslednja ATP turnira pred početak Vimbldona (1. jul), takmičenje u Antaliji četvrtog dana odmeravanja tenisera nema baš najatraktivniji "line up", ni za navijanje ni za sportsko klađenje, te ćemo ovaj put gledati da u kratkoj bet-analizzi pronađemo što bolja i realnija rešenja za zaradu.

RASPORED MEČEVA (-1 Č)

Izabrane vesti

Krećemo od prvog meča na drugom terenu teniskog kompleksa na jugoistočnoj obali Mediterana, koji je potencijalno i najintersantniji jer rekete ukrštaju Džordan Tompson i Bredli Klan, 45. i 89. igrač sveta. Ovo je drugi put da staju jedan nasuprot drugog, a u prvom odmeravanju, koje je odigrano još pre pola decenije slavio je drugonavedeni.

I pored toga Australijanac je sada favorit jer u poslednje vreme igra sve bolje i ume da iznenadi i namuči i najjače. Problem je što Amerikanac igra odlično na brzim podlogama, a brže od trave još nema. Svakako treba očekivati pobedu Tompsona, ali ne bez problema. Mogao bi ovde da se dogodi i taj-brejk što MOZZART prati kvotom1,90.

Nakon njih, na istom terenu sledi duel momka koji je juče u prvom kolu savladao Janka Tipsarevića, Pradžneša Gunasvarana  i Lorenca Sonega. Italijan je sa pristojnom kvotom 1,45 jasan favorit, iako Indijac dobro igra na travi, što je uvideo i naš as.

Prave sigurizze ipak treba tražiti danas na centralnom terenu koji otvraju od 12.30 peti nosilac, Damir Džumhur i domaći predstavnik Altiuk Čelikbilek. Lokalni teniser, tek 443. na svetu nema šta da traži protiv BiH asa koji bi ovo trebalo brzo da završi.

Dobra sigurizza je i očekivana pobeda Adrijana Manarina nad Robertom Kabajesom Baenom. Iskusni Francuz je specijalista za igru na travi, što je dokazao i pre 10 dana osvajanjem turnira u Es Hertongenbošu. Španac nije naivan igrač, ali su mu šanse za iznenađenje ipak minimalne.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara