Laslo Đere
Laslo Đere

ATP: B i B šou

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.10.18. | 12:10

Dva prelepa evropska grada, Beč i Bazel dva ATP 500 turnira i pregršt parova za klađenje. Đere u Švajcarskoj protiv Frica od 19 č, sutra Federer - Krajinović

Iako je Novak Đoković odlučio da se odmara i ove sedmice, mada je mogao već koliko u subotu, ako bi se probio do finala jednog od dva ATP 500 turnira u Bazelu ili Beču da se vrati na prvo mesto svetske liste, spisak učesnika, ali pre svega današnjih mečeva obećavaju nam dobru zabavu. Naročito kada je u pitanju sportsko klađenje, razume se.

DNEVNI RASPORED MEČEVA U BAZELU 

Izabrane vesti

Što se tiče Bazela pažnju nam skreće duel od 19 časova našeg Lasla Đerea i Tejlora Frica, što bi moglo da ode u tri seta (kvota 2,34). Amerikanac je nešto mlađi i nešto bolje plasiran, ali nije igrač vrhunskih kvaliteta, te ga je moguće pobediti, a Mozzart na našeg Senćanina daje kvotu 2,29. Razmislite i o taj-brejku (2,25).

Drugi današnji meč sa turnira gde je Rodžer Federer domaćin, a koji sutra otvara takmičenje duelom sa Filipom Krajinovićem, jer meč između Marina Čilića i Denisa Šapovalova bi trebalo da ode na konto momka iz Međugorja. Istina je da Hrvat nije u najboljoj formi u poslednje vreme, ali se bori za plasman na završni masters u Londonu, tako da mu je svaki ATP poena "velik kao kuća". I upravo zato verujemo u brzu pobedu Hrvata nad talentovanim Kanađaninom.

Nešto južnije i bliže nama, dakle u Beču nudi nam se još nekoliko prilika za klađenje, ali i izdvajamo dva fiksa. Negde od 17 časova očelujemo pobedu Kevina Andersona nad opasnim Nikolozom Basilašvilijem. I Južnoafrikanac se bori za taj masters u Londonu, ali neće mu biti lako protiv sve boljeg Gruzina, te i ovde treba razmisliti o klađenju na veći broj gemova, posebno u prvom setu koji bi mogao i do taj-brejka.

DNEVNI RASPORED MEČEVA U BEČU

Drugi meč je zicer na Miloša Raonića pošto će igrati protiv legendarnog Jirgena Melcera. Austrijanac igra na turniru u rodnom gradu zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora pošto po ranku, a 426. je na svetu i više manje bez uspeha se takmiči po čelendžerima gde ga pobeđuju i po dve decenije mlađi protivnici, tu ne pripada. Očekujemo ekspresno surov trijumf "našeg" Kanađanina nad 37-godišnjim Melcerom.

Da podsetimo na kraju da se oba turnira igraju u zatvorenom na tvrdim podlogama koje su obične nešto sporije nego one koje su dočekale tenisere u Aziji prethodnih meseca dana. Zato kod klađenja obavezno treba obratiti pažnju na taj, veoma važan detalj.

*kvote su podložne promenama

FOTO: Action Images


tagovi

Filip KrajinovićLaslo Đerebet analizaMarin ČilićMiloš Raonić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara