Kasper Rud još ne zna sa kim igra
Kasper Rud još ne zna sa kim igra

ATP Hjuston: Čekajući poslednjeg polufinalistu

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.04.19. | 15:05

Jedan par polufinala je poznat, ali drugi još nije kompletiran pošto je kiša sprečila završetak meča između Eliaji Galana i Tompsona koji se nastavlja do 20 č

Fantastični, do ove sedmice u svetu belog sporta praktično nepoznati teniser iz Kolumbije, Danijel Elaji Galan nastavlja da ruši predrasude fantastičnim nastupima na ATP 250 turniru u Hjustonu koji se igra na otvorenom na crvenoj šljaci za nagradni fond od 652.254 $.

Jer ne samo da se preko kvalifikacija probio do četvrtfinala, nego je i opasno pripretio favorizovanom Australijancu Džordanu Tompsonu. Nažalost ovaj meč je prekinut pri rezultatu 6:1, 4:6 i 3:3 zbog padavina, a biće nastavljen večeras od 20 časova po srednjoevropskom vremenu.

Izabrane vesti

I tek kada se završi Kasper Rud, mladi i talentovani Norvežanin će saznati sa kim igra za finale. Pre toga, a odmah nakon završetka prekinutog četvrfinala na teren u Teksasu izlaze polufinalisti, Sem Kveri, koji je sinoć izbacio nakon dva taj-brejka Janka Tipsarevića, i Kristijan Garin. Iskusni Amerikanac je naravno favorit protiv talentovanog Čileanca, ali ovde treba biti oprezan i probati za klađenje nešto slično kao što smo savetovali za meč Tipse i Kverija. A to je taj-brejk.

(FOTO: Reuters)


tagovi

ATP HjustonSem Kveribet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara