ATP INDIJAN VELS: Lajović sveti Đokovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.03.19. | 11:53

Pored Ducja i i Krajinović večeras na terenu na prvom mastersu sezone. Ponuda dana - luda kvota 4,70 na Lopeza protiv Berdiha

Večeras se na prvom mastersu sezone, Indijan Velsu igraju poslednji mečevi prvog kola, a takmičenje u Koačela dolini započinju i dva naša predstavnika, Dušan Lajović i Filip Krajinović. Nadmo se - uspešno.

RASPORED MEČEVA (+9 Č)

Izabrane vesti

Popularni Duci neće imati lagan zadatak protiv Taroa Danijela. Kao i prošle godine, tako i ove japanski teniser takmičenje u Indijan Velsu počinje protiv srpskog. Pre 12 meseci je slavio protiv indisponiranog Novaka Đokovića, a sada je prvi put u karijeri pred njim Lajović. Naš as je favorit, ali ne očekujemo lagan meč. Daleko od toga.

Možda čak i teži zadatak očekuje Filipa Krajinovića protiv Mihajla Kukuškina s kojim prvi put ukršta rekete. Iskusni Kazahstanac je trenutno 43. na svetu što je čak 70 mesta više od našeg predstavnika, ali je daleko od nepobedivog. Šta više, verujemo u Fićinu pobedu i prolaz kvote 1,70.

Veliku, baš veliku kvotu valja hvatati danas na duelu između Tomaša Berdiha i Felisijana Lopeza. Da se razumemo, Čeh jeste favorit, ali koeficijent 4,70 na iskusnog Španca prosto sam zove da uskoči na naš tiket. A za to sigurno ima osnova jer jLopez vodi sa 8-6 u međusobnim ogledanjima, a pritom je bio bolji na poslednja dva susreta. Berdih kojeg je dugo mučila povreda jeste odlično odigrao na Australijan openu, ali je opet bio slab nakon toga u Dubiju, te nema osnove da mu se previše veruje. Za one koji žele nešto manje rizika, tu je igra da će biti trećeg seta (kvota 2,80) što se dogodilo na poslednja dva odmeravanja.

Za one koji jure sigurizzu preporučujemo da odgraju na Stena Vavrinku i koeficijent 1,45 protiv Engleza Danijela Evansa protiv kojeg se namučio pre tri godine na putu do titule na US Openu. Verujemo da će večeras biti daleko ekspeditivniji.

ATP ŽREB

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Dušan LajovićFilip Krajinovićbet analizaATP Indijan Vels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara