ATP KVINS - Pravi balkanski derbi

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.06.18. | 11:24

Novak Đoković danas u drugom kolu londonskog turnira igra protiv Grigora Dimitrova

Šesti dan prestižnog ATP 500 turnira u Kvinsu (trava, 1.983.595 evra) nastupa naš najbolji sportista svih vremena, Novak Đoković.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 15:45 7946 ATP Djokovic N. - Dimitrov G. tb da 1,80
Čet 17:10 8040 ATP Benneteau J. - Mannarino A. ki 2 1,90
Čet 14:20 8041 ATP Kyrgios N. - Edmund K. ts tri 2,11
Ukupna kvota7,22

Izabrane vesti

Srpski teniser će u okviru šestog kola imati veoma, veoma težak zadatak pošto ukršta rekete sa Grigorom Dimitrovim. Bugarin je posle odlilčnog kraj prošle i početka ove sezone ponovo našao svoje "bubice" tako da je veoma slabo odigrao sezonu na šljaci, izuzev mastersa u Monte Karlu gde ga je Rafa Nadal zaustavio u polufinalu. Novak ima veliku rezultatsku prednost nad balkanskim kolegom od 6-1 što mu daje ujedno i psihološku prednost. Istina, nisu se odmerili dve godine, ali nema sumnje da će biti napeto što nam i sugerišu prethodni dueli. Što se tiče konačnog ishoda, verujemo da je naš as bliži trijumfu, pre svega zato što mnogo bolje igra od petog tenisera sveta na travnatoj podlozi.

Pre njih dvojice, ali ne pre 13 časova još jedan potencijalno interesantan duel između Nika Kirjosa i Kajla Edmunda. Australijanac je bolji teniser iako je 21. na ATP svetskoj lestviuci, četiri stepenice niže od Britanca. Kirjos je neverovatan talenat, ali ga neozbiljnost drži izvan Top 10. I upravo zbog te mane očekujemo da ispusti barem jedan set, ali i da prođe u četvrtfinale.

Dan na Centralnom terenu u teniskom centru na obodu Londona zatvaraju dva Francuza, Žulijen Beneto i Adrijan Manarino. Beneto vodi sa 2-0 u odmeravanjima sa koegom iz reprezentacije, ali je sada red da sedam godina mlađi kolega uzme ceo plen.Pobednik ide na boljeg iz balkanskofg derbija.

Kompletan raspored 6. dana turnira u Kvinsu pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promenama

Foto: Action IMAGES


tagovi

ATP KvinsGrigor Dimitrov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara