ATP Monte Karlo: Braća Đoković i Zverev šljakaju dubl

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.04.19. | 12:42

U konkurenciji parova na prvom mastersu u sezoni Srbiju predstavljaju Novak i Marko, ali i Laslo Đere u kombinaciji sa Indijcem Šaranom

Sezona turnira koji se igraju na crvenoj šljaci na Starom kontinentu je i nezvanično otvorena ovih dana, iako je zapravo počela još prošle sedmice u Luganu. Bilo kako bilo, ovaj put je pred nama masters u Monte Karlu, treću u sezoni, a prvi na zemljanoj podlozi gde titulu brani - gle čuda! - Rafael Nadal.

DNEVNI RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

Nas Azurnoj obali se igra treći dan, drugi što se tiče glavnog žreba. Tokom prva dva dana smo, nažalost već ostali bez dva predstavnika pošto je prvo Miomir Kecmanović u prvoj rundi kvalifikacija doživeo brodolom protiv Šveđanina Elijasa Imera, da bi dan kasnije u prvom kolu glavnog žreba bio poražen Laslo Đere pošto je od momka od njega u tri seta bio Argentinac Gvido Peja.

Danas u Monte Karlu igraju čak čak četiri srpska tenisera, ali samo jedan u pojedinačnoj konkurenciji - Dušan Lajović. As iz Stare Pazove je ukrstio rekete sa Tunišaninom Malekom Džazirijem, meč j u toku dok pišemo ove redone, a ubrzo nakon njega na terene u mediteranskoj kneževi strčavaju braća Đoković, Marko i Novak koji u prvoj rundi dubla nastupaju protiv jednog od najboljh parova na svetu, četvrtih nosioca iz Kolumbije, Huana Sebastijana Kabala i Roberta Faraja. Ovde se naravo dobro zna ko je favorit, a od braće Đoković ne treba očekivati previše pošto je ovaj meč namenjen podizanju forme prvog reketa sveta, a ne prodoru duboko u turnir.

Laslo Đere se ne predaje nakon poraza u singlu te danas u dublu sa Divijem Šaranom ide na odličan par koji čine Hrvat Ivan Dodig i Francuz Eduard Rože Vazeli. Teško će naš drugi reket ovde dalje da prođe, ali će svakako imati priliku da još malo pojača formu koja mu je očigedno pala nakon jednomesečne pauze, što je rezultiralo sa dva razočaranja u poslednjih nedelju dana pošto je prethodno ispao na startu turnira u Luganu.

Treba obratiti pažnju i na susret između braće Zverev, Alekasandera i Miše protiv domaće kombinacije koju čine Roman Arneodo i Ugo Nijs. Kvota na pobedu Nemaca je veoma lepih 1,60 što je zapravo dobar zicer.

***kvote su podložne promenama

(FOTO: Starsport)


tagovi

Marko ĐokovićATP Monte Karlobet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara