ATP UMAG: Finale na nišanu

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.07.18. | 09:27

Od 17.20 na ATP 250 turniru u Istri u polufinalu se bore Hase i Peja, a nakon njih Čekinato i Trunjeljiti

Subota je u svetu tenisa dan za polufinalne okršaje, pa je tako danas i na tri ATP turnira koji se igraju ove, postvimbldonske sedmice u Umag, bastadu i Gštadu. Nas pre svih interesuju oderavanja u Istri gde smo pratili do juče Lasla Đerea i Dušana Lajovića, koji su nažalost zustavljeni. Ali pošto ovde ne navijamo, nego tražimo prilike za klađenje, red je da vidimo šta nam to Kroacija open nudi.

A nudi nam od 17.20 časova dva potencijalno veoma interesantna odmeravanja na stadionu "Goran Ivanišević". Prvo je između Robina Hasea i Gvida Peje. Holanđanin je u prošlom kolu izbacio momka koji je pošle godine najavio koliko je talentovan pošto se probio iz kvalifikacija do titiule, Andreja Rubljova, dok je Argentinac po drugi put u isto toliko mečeva bio bolji od Lajovića. Upravo taj nastup Peje daja mu sigurnost da će moći da se suprostavi 38. igraču sveta i definitivnom favoritu., iako je na njega kvota nešto veća - 1,95.

Izabrane vesti

Nakon njih dvojice sledi meč koji ima jasnog favorita, a to je Marko Čekinato. Momak koji je ove sezone izbacio Novaka Đokovića sa Rolan Garosa, a juče u Umagu i drugog našeg Dejvis kup reprezentativca, Lasla Đerea ne bi trebalo da ima težak zadatak protiv najvećeg iznenađenja turnira, Marka Trunjeljitija, 188. igrača sveta. Argentnac je dva puta igra protiv Italijana i oba puta je poražen i to oba puta baš na šljaci, podlozi na kojoj igraju i ove sedmice. Čekinato je baš na ovom Rolan Garosu "uništio" baš ovog protivnika i to u drugom kolu. Pametnome dosta.

***kvote su podložne promenama

Foto: Action IMAGES


tagovi

ATP Umag

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara