Beker: Đokoviću je dosta Federera

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.19. | 08:52

Novakova misija je da obori Rodžerov rekord, tvrdi Nemac

Želi Novak Đoković u tenisku istoriju kao najbolji svih vremena. To mu je misija do kraja karijere, jer ne želi da ostane u senci Rodžera Federera i Rafaela Nadala! Tako tvrdi Boris Beker, nekadašnji trener srpskog asa.

Štaviše, Beker je bio i malo oštriji u rečima. Kako se izjasnio, Đokoviću je više muka od Federera! Švajcarac dobija kraljevski tretman gde god se pojavi, iako odavno nije više dominantan na ATP turu.

Izabrane vesti

Sve to nervira Đokovića, koji želi da kao domine poruši sve Rodžerove rekorde i ode u penziju. Barem tako smatra Beker.
Đoković ima potencijal da dostigne 20 grend slemova. Ponovo je zdrav, igra svoj najbolji tenis, ali i dalje se pomalo žali da nije dovoljno cenjen kao Federer i Nadal. On je u teškoj poziciji, jer ljudi ne cenje dovoljno njegova dostignuća. Glavno je pitanje da li može da dostigne Rodžera? Mislim da mu je dosta više tog lika“, rekao je Beker.

Nekadašnji nemački as je nastavio u istom stilu.
Novak ne želi samo da osvoji sledeći turnir. On želi da bude deo teniske istorije. On će napasti Federerov rekord, Nadalov rekord...“

Beker iako više ne sarađuje sa Đokovićem, ima visoko mišljenje o srpskom teniseru.
Novak ima sjajan život, on je fantastična osoba, skroman je i zabavan, ali nekada neke stvari ne dođu do izražaja zbog njegovog stila kojim igra. Smatram da ako njegova porodica nastavi da funkcioniše kao tim i ako sačuva motivaciju, Đoković može da dostigne Federera. On je neverovatan, broj jedan je na svetu, osvojio je zaredom Vimbldon, Ju Es Open, Australijan open“, istakao je Boris Beker.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara