Blesavi Kirjos dobio Lajovića, pa se svađao sa navijačem: Ti si k... i frizura ti je s...!

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.03.19. | 08:43

Australijanac bez većih problema dobio Srbina – 2:0

Jedno iznenađenje je napravio – drugo nije mogao. U petak veče savladao je Keija Nišikorija, međutim, u sudaru sa Nikom Kirjosom nije imao šanse Dušan Lajović, pa je za manje od sat vremena završio učešće na ATP Mastersu u Majamiju, pošto je Australijanac grčkog porekla slavio 6:3, 6:1.

Samo u uvodnom gemu prvog seta Srbin je zapretio, činilo se da može do još jedne senzacije, ali je propustio tri brejk šanse i  posle toga je sve išlo na vodenicu nestašnog Kirjosa, koji je sa dva oduzeta servisa stekao prednost u prvoj deonici. U drugoj je bio još ubedljiviji i sa dodatna tri brejka i ukupno 12 asova sigurno priveo meč kraju, ponovivši isti rezultati iz lanjskog okršaja sa Lajovićem na istom mestu.

Izabrane vesti

Nik će u osmini finala igrati sa Bornom Ćorićem, pošto je Hrvat preokretom posle dva i po sata igre savladao Žeremija Šardija (6:7, 6:2, 6:3).

Posle ovakvog raspleta, Srbija je na Mastersu u Majamiju ostala sa dva predstavnika u singlu. Već večeras od 18.30 Filip Krajinović će u jednom od izazova karijere odmeriti snage sa legendarnim Švajcarcem Rodžerom Federerom, dok je za sutra zakazan duel osmine finala između Novaka Đokovića i Roberta Bautiste Aguta iz Španije.

Inače, duel Nika Kirjosa i Dušana Lajovića obeležio je i incident pred kraj prvog seta, kad se Australijanac posvađao sa jednim navijačem iz provg reda, kog je obzebeđenje zbog prostačkog jezika moralo da izbaci sa stadiona.
Doslovno mi je rekao „ti si k...“ Bio sam u fazonu „U redu, ali ne razumem te, sediš ovde, skupo si platio mesto na tribinama da me gledaš u nedelju veče i očigledno nemaš preča posla. Na to je ponovio „ti si k...“. Pitao sam ga li im ima još nešto da mi kaže, posle čega me je pozvao da dođem do njega, ali sam mu objasnio da ne mogu, jer moram da igram“, prepričao je Kirjos kome takođe nedostaje sportske kulture.

The art of trashtalking by @NickKyrgios #ATPMiami pic.twitter.com/PLg82I2lny

— Jeff Dearman (@DearmanJeff) March 25, 2019

Dodao je da je navijač nastavio da ga vređa, mada mu ni sam nije ostao dužan.
Rekao mi je da mi je frizura s...“ Možda je u pravu, već nekoliko dana nisam posetio berberina. Zabavio sam se, znajući da će ga posle ovoga izbaciti sa stadiona. Uživao sam u tome svaki sekund. Volim da igram u Majamiju, to mi je jedan od omiljenih turnira, ali uvek imate idiote među navijačima koji nemaju šta drugo da rade nego da me vređaju. Ako ništa drugo, bar me je motivisao da igram bolje nego inače. Ovakve stvari su potrebne tenisu“, završio je Kirjos.

FOTO: Reuters


tagovi

Nik KirjosDušan LajovićATP masters Majami

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara