Ćorić bolji od Kirjosa, branilac titule čeka Novaka

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.03.19. | 21:34

Zanimljiv dan na Mastersu u Majamiju

Dok čekamo da vidimo rezultat Novaka Đokovića, na Mastersu u Majamiju odigrana su dva meča. U sudaru dva talentovana tenisera Borna Ćorić je savladao Nika Kirjosa s 2:1 (4:6, 6:3, 6:2). 

Kirjos je bolje počeo meč, čak je poveo s 1:0 u setovima, ali Australijanac plahovitog temperamenta je pao u nastavku meča, pa je hrvatski teniser to znao da iskoristi i da dođe do pobede. U četvrtfinalu će igrati protiv Auger Alijasimea iz Kanade.

Izabrane vesti

A, branilac titule na Mastersu u Majamiju Džon Izner plasirao se u četvrtfinale tog turnira pobedom nad Kajlom Edmundom sa 2:0. Taj rezultat je zanimljiv zato što će tamo visoki Amerikanac čekati pobednika duela između Novaka Đokovića i Roberta Bautiste Aguta.

Kao što možete da pretpostavite, Izner je oba seta protiv Edmunda dobio posle taj-brejka tako da će, ako do tog sudara dođe, Đoković morati da pazi na taj segment igre. Protiv Iznera to je jako teško izbeći. Radi se o fenomenalnom serveru. Posebno može da bude opasan na ovoj podlozi i to kada igra u svojoj zemlji.

TENIS - TURNIR U MAJAMIJU

Cicipas - Majer 2:0 (6:4, 6:4)
Auge Alijasime - Basilašvili 2:0 (7:6, 6:4)
Edmund - Izner 0:2 (6:7, 6:7)
Ćorić - Kirjos 2:1 (4:6, 6:3, 6:2)

21.25: Anderson - Tompson
21.25: Đoković - Bautista
22.55: Gofan - Tijafoe

Foto: Reuters


tagovi

Borna ĆorićDžon IznerNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara