Da se zna koja je najbolja

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.01.19. | 11:15

Serena Vilijams u tri seta savladala prvu igračice sveta Simonu Halep za prodor među najboljih osam na Australijan openu gde je čeka Pliškova. Osaka i Svitolina jedna protiv druge za polufinale

Najbolja teniserka svih vremena Serena Vilijams i trenutno prvi reket svete, Simona Halep odigrale su meč osmine finala Australijan opena kakav i priliči - u tri seta, dramatično i kvalitetno.

Amerikanka je uspela da spreči preokret i očekivano savlada Rumunku rezultatom 6:1, 4:6 i 6:4 čime je uspela da se probije u četvrtfinale. Odlučicvale su nijanse, pošto su u pitanju defitivno igračice sličnog kvaliteta, ali je snažna Amerikanka ponovo dokazala da je i dalje najbolja.

Izabrane vesti

Seren će za prodor među četiri najbolje na prvom grend slemu sezone igrati protiv Čehinje Karoline Pliškove koja je noćas bila bolja do Špankinje Garbinje Muguruze sa 2:0, po setovima 6:3, 6:1. Drugi četvrtfinalni par u gornjem delu WTA žreba čine Naomi Osaka i Elina Svitolina. Japanka, aktuelna šampionka US Opena je savladala Letonku Anastaziju Sevastovu rezultatom 4:6, 6:3 i 6:4, a Ukrajinka Amerikanku Medison Kiz sa 6:2, 1:6, 6:1.  

FOTO: Reuters  


tagovi

Serena VilijamsSimona HalepAustralijan open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara