Deki i Nine skupili 40.000 evra za fondaciju “Zajedno za život”

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.01.19. | 16:10

Stanković dobio prigodan poklon od Novaka Đokovića posle osvajanja Australijan Opena

Prvo izdanje fudbalskog kampa “Deki5” u Australiji imalo je fantastične rezultate, a proslavljeni srpski as najavio je širenje kampa i na američko tlo.

Svoje vreme u Australiji Stanković je proveo i da sa svojim prijateljem i prvotimcem Sidneja Milošem Ninkovićem organizuje humanitarnu večeru za Srbe na najmanjem kontinentu, gde su se prikupljala sredstva za pomoć oboleloj deci iz organizacije “Zajedno za život”.

Izabrane vesti

Kako je saopštio Jovan Simić, inače osnivač pomenute Humanitarne organizacije, na pomenutoj večeri prikupljeno je 40.000 evra.

Stanković je, inače, posetu Australiji proveo i kako bi pružio veliku podršku Novaku Đokoviću u napadu na sedmi trofej Australijan Opena. Nekadašnji kapiten srpske reprezentacije bio je u Novakovoj loži i u finalnom meču protiv Rafaela Nadala, a posle meča posetio je najboljeg svetskog tenisera u svlačionici.
” Fantastična igra i velika pobeda velikog šampiona. Novak je još jednom pomerio granice svetskog tenisa i iskreno mu čestitam na tome. Bili je uzivanje gledati ga. Osvajanjem sedme titule u Melburnu postao je rekorder Australijan opena, a ja mu od srca želim da u karijeri obori sve teniske rekorde jer on to zaista zaslužuje”, nahvalio je Stanković svog prijatelja Novaka.

Deki je od Đokovića na poklon dobio potpisan reket iz finalnog meča.


tagovi

Dejan StankovićNovak ĐokovićMiloš Ninković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara